Veelgestelde vragen

Als ondernemer zit je met vragen. Die vragen kun je als lid van De Zaak natuurlijk bij onze adviseurs neerleggen, maar vragen over je lidmaatschap kun je stellen aan support@dezaak.nl. De veelvoorkomende vragen hebben we hieronder vast voor je beantwoord!

Heb je toch een vraag die hier niet tussen staat? Mail naar support@dezaak.nl

 

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

Je gegevens wijzigen kan in je MijnZaak-account. Log in (of maak een gratis account aan met je lidnummer), klik vervolgens op Account. Wijzig je gegevens en klik op Opslaan! 

 

Hoe schrijf ik mij in voor de nieuwsbrief? 

Leuk dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen! Je kunt je inschrijven via je MijnZaak-account. Onderaan bij Aanmeldingen kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van De Zaak. 

 

Hoe schrijf ik mij uit voor de nieuwsbrief?

Wat jammer dat je onze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen. Je kunt je op twee manieren uitschrijven. Je kunt onderaan elke nieuwsbrief bij E-mailvoorkeuren instellen, je voorkeuren aangeven. Zo kun je je ook voor bepaalde nieuwsbrieven uitschrijven en andere blijven ontvangen. De tweede manier is in je MijnZaak-account. Onderaan bij Aanmeldingen kun je je afmelden voor de nieuwsbrief van De Zaak. Hiermee meld je je van alle nieuwsbrieven af. 

 

Hoe schrijf ik mij in voor De Zaak magazine?

Wat leuk dat je ons magazine online wilt ontvangen! Je kunt je inschrijven via je MijnZaak-account. Onderaan bij Aanmeldingen kun je je aanmelden voor het online magazine van De Zaak. 

 

Hoe schrijf ik mij uit voor De Zaak magazine?

Wat jammer dat je ons online magazine niet meer wilt ontvangen! Je kunt je afmelden voor het magazine via je MijnZaak-account. Onderaan bij Aanmeldingen kun je je afmelden voor het online magazine van De Zaak. 

 

Het lukt me niet om in te loggen?

Wachtwoord vergeten? Klik op 'Wachtwoord vergeten' in het inlogscherm en vul je e-mailadres in. Je ontvangt onmiddellijk een nieuw wachtwoord. Dit kun je dan weer wijzigen in je MijnZaak-account (zie "Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?"). Lukt het inloggen alsnog niet? Stuur dan een mailtje naar support@dezaak.nl, dan zoeken wij de oplossing. Een mogelijke oorzaak kan zijn omdat je nog geen nieuw MijnZaak-account hebt aangemaakt. Sinds een tijdje hebben wij namelijk een nieuwe online omgeving. Als dit het geval is, helpen wij je aan je nieuwe lidnummer en verwijzen we je naar de juiste pagina. 

 

Hoe kan ik lid worden van De Zaak?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij ons platform. Meer over het lidmaatschap lees je hier. Voor €168 per jaar kun je onbeperkt adviesvragen stellen aan juridische, fiscale en arbeidsrechterlijke adviseurs. Wil je meteen lid worden? Klik dan hier

 

Hoe kan ik mijn lidmaatschap op De Zaak opzeggen?

Stuur een e-mail naar support@dezaak.nl met daarin je lidnummer, adresgegevens, naam en bedrijfsnaam. Je ontvangt van ons een bevestiging met een laatste korte vragenlijst en de einddatum van je lidmaatschap. Je kunt dan nog gebruik maken van de voordelen van het lidmaatschap tot en met deze opzegdatum.

 

Hoe kan ik mijn factuur opvragen? 

Stuur een e-mail met de factuurgegevens (factuurdatum en factuurnummer) naar support@dezaak.nl. Wij sturen je dan per e-mail een exemplaar van je factuur op het door jou opgegeven e-mailadres.  

 

Wie is Creditpay? 

Sinds september 2016 wordt de facturatie gedaan door een externe partij, deze heet Creditpay B.V. De facturen worden gestuurd vanuit: invoice@mailer.twinfield.com. Wij begrijpen dat hier onduidelijkheid over is en vinden dat uiteraard erg vervelend. Mocht je hier een vraag over hebben kan je een e-mail sturen naar support@dezaak.nl.

 

Klopt het dat ik het papieren tijdschrift De Zaak al een tijdje niet meer ontvang?

Het magazine van De Zaak is volledig digitaal! Sinds april 2016 is er geen magazine op schrift. Het digitale magazine vind je hier. Wil je het magazine in je inbox ontvangen op de dag van publicatie? Dat kan ook! Log in op MijnZaak, klik op Account. Onderaan bij Aanmeldingen kun je je aanmelden voor het online magazine van De Zaak. 

 

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming