De Zaak feliciteert: Rotisserie Ongedwongen

Ondernemers onder elkaar
Ondernemers onder elkaar, daar houden we van bij De Zaak. Daarom feliciteren wij je nu gewoon met een artikel op De Zaak. Gewoon omdat het kan. Word lid en stuur ons een bericht via MijnZaak. Pieter zijn Zaak bestaat 3 jaar!
De Zaak feliciteert: Rotisserie Ongedwongen

Van harte gefeliciteerd! Als ondernemers onder elkaar! 

Pieter en Ella zijn 3 jaar geleden (op 14 december 2013) gestart met hun ondernemersdroom door het openen van hun eerste restaurant. 

In Rotisserie - Restaurant Ongedwongen is de sfeer... “ongedwongen”. Je kunt aanschuiven op grote banken, chillen in de zithoek of aan de bar eten. In de achterkamer staat één grote tafel waar met de hele familie of groepje plaatsgenomen kan worden en waar ook de kinderen zich "ongedwongen" mogen voelen.

In de open keuken staat als blikvanger een rotisserie-grill waaruit gerechten komen met een dikke knipoog naar de Franse keuken. Niet een buurtcafé maar een buurtrestaurant, waar je ook van harte welkom bent om een drankje te komen drinken.

Goed bezig Pieter en Ella!

 

In Rotisserie - Restaurant Ongedwongen is de sfeer... “ongedwongen”. Je kunt aanschuiven op grote banken, chillen in de zithoek of aan de bar eten. In de achterkamer staat één

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming