Office 365 is er voor zakelijk- en privégebruik. Maar wat is nou het verschil? Hier vergelijken we Office 365 Premium met Office 365 Home.

Inhoudsopgave

Snel inzicht in de belangrijkste ondernemerszaken: met de Top 3 Scans van De Zaak: de AOV Scan, de Aftrekposten Scan en de Pensioen Scan

Met beide varianten kan je gebruikmaken van de Office-programma’s en cloudopslag. Het verschil zit vooral in de zakelijke e-mailhosting die je alleen krijgt bij de zakelijke variant. Hiermee kan je als ondernemer je eigen domeinnaam koppelen aan je e-mailadres. Zo kan je gemakkelijk voor iedereen binnen je bedrijf een eigen e-mailadres aanmaken dat gekoppeld is aan je domeinnaam (naam@jebedrijf.nl). Dit geeft de e-mailadressen een professionele uitstraling. Het voordeel hiervan is dat klanten de voorkeur geven aan bedrijven met een professioneel e-mailadres. Bovendien hoef je ook geen eigen mailserver aan te schaffen en beheren. Dit bespaart tijd en kosten.
 
Andere verschillen zijn dat je bij de zakelijke variant gebruik kan maken van Skype voor Bedrijven in plaats van de reguliere Skype. Met Skype voor Bedrijven kan je met wel 250 mensen tegelijk online vergaderen, eenvoudig de gebruikers beheren en eenvoudig vanuit de Office-programma’s bestanden delen en bewerken met anderen.
 
Wat Office 365 Premium nog meer relevanter maakt voor ondernemers is dat er veel functionaliteiten inzitten om samenwerken makkelijker te maken. zo kan je gebruikmaken van Yammer, een sociaal bedrijfsnetwerk waarmee je binnen je bedrijf op een snelle en slimme manier met elkaar verbinding kan maken en kan samenwerken. Ook kan je gebruikmaken van SharePoint Online waarmee je teamsites kan aanmaken om eenvoudig documenten met elkaar te delen en bewerken.
 
Meer weten over Office 365 bij KPN? Ga naar de website.

Is jouw pensioenpot al gevuld een zorgeloze oude dag? Check binnen 2 minuten welke pensioenopties voor jou (fiscaal) het beste zijn. Start de gratis Pensioen Scan van De Zaak.

Lees ook…
Als werkgever ben je verplicht je medewerkers te voorzien van alle spullen die zij nodig hebben om hun werk goed uit te kunnen voeren. Dat kan…
De verschillen tussen zakelijke laptops en consumentenlaptops zitten vooral in de specifieke eisen waaraan de apparaten bij zakelijk gebruik moeten…