Waar moet u op letten bij de aanschaf van een nieuwe computer? Gebruikt u 'm uitsluitend voor boekhouden en correspondentie of méér? Een handige checklist helpt u bij het maken van de juiste keuze.

Inhoudsopgave

Snel inzicht in de belangrijkste ondernemerszaken: met de Top 3 Scans van De Zaak: de AOV Scan, de Aftrekposten Scan en de Pensioen Scan

Elk half jaar verschijnen er nieuwe grafische kaarten op de computermarkt, de capaciteit van harde schijven wordt nog steeds groter en een Blu-Ray optische schijf vervangt de DVD-RW brander. Maar heeft u het allemaal wel nodig? Een handige checklist kan u helpen bij het bepalen van uw keuze. Let daarbij ook op de aansluitmogelijkheden die uw nieuwe computer u biedt (denk aan USB 2.0- en FireWire poorten).

Ga naar de PC Koopwijzer »

Is jouw pensioenpot al gevuld een zorgeloze oude dag? Check binnen 2 minuten welke pensioenopties voor jou (fiscaal) het beste zijn. Start de gratis Pensioen Scan van De Zaak.

Lees ook…
De verschillen tussen zakelijke laptops en consumentenlaptops zitten vooral in de specifieke eisen waaraan de apparaten bij zakelijk gebruik moeten…