Tijdschrift Gentleman De Zaak.jpg
21 mrt 2017

Stijl & Normen

Kun je met kleding en gedrag nog het verschil maken? De Zaak ging op zoek naar de echte gentleman. Een uitstervend ras? Vier winkeliers in Lisse delen hun kijk op stijl en gedragsnormen. Ook interviews met Teun de Nooijer (Fanbased), Lisanne Addink-Dölle (VerdraaidGoed) en veel meer ondernemers. Laat je inspireren.
Tijdschrift August en Olivier.jpg
21 feb 2017

Olivier Lisman en August de Vocht

"Onze karakters lopen mijlenver uiteen, maar dat is de kracht van ons partnerschap." August de Vocht en Olivier Lisman lijken dan in de verste verte niet op elkaar, ze kunnen het wel goed vinden, zo blijkt tijdens het dubbelinterview in Amsterdam.
Interview Oranje Peloton close.jpg
21 feb 2017

Leontien van Moorsel: "Ik ben bloedfanatiek"

Ze won vier keer olympisch goud en is daarmee de beste Nederlandse wielrenster aller tijden. Ook als ondernemer doet Leontien van Moorsel er alles aan om te slagen. Nou, bijna alles dan. Over haar hoogte- en dieptepunten. "Ik heb acht jaar van mijn leven weggegooid." Lees het interview.
Commercie Laura Dols De Zaak.jpg
20 feb 2017

Samen sterker

Je staat er niet alleen voor. Zoek slimme samenwerking in onverwachte hoek. In deze editie van Magazine De Zaak aandacht voor de kracht van samen ondernemen. Interviews met Leontien van Moorsel, Laura Dols en August en Olivier.
Tijdschrift Helderse jongens De Zaak 8
21 dec 2016

Trends 2017

Weet wat er speelt. In deze editie van Magazine De Zaak veel aandacht voor de MKB Trends 2017. Wat ga jij hiervan merken? Succesvolle ondernemers, trendwatchers en -toepassers leggen het uit. Ook spraakmakende interviews met: Jeroen Verhoeven, Eva Gladek en de Helderse jongens.
Columns de-zaak-leen-zevenbergen-column.jpg
1 dec 2016

Het kasboekje van ome Leen

Vroeger begreep ik nooit dat een bedrijf dat winst maakte toch failliet kon gaan. Dat een bedrijf wel geld verdiende, maar toch niet genoeg had om de belasting te betalen. Hoe kwam dat toch dat ondernemers daar geen zicht op hadden? Is dat dan zo moeilijk, dat geld?
Tijdschrift Schermafbeelding 2016-11-29 om 16.42.21.png
29 nov 2016

Financieel gezond

Bijna elke ondernemer krijgt vroeg of laat te maken met financiële hobbels op de weg. Hoe houden andere ondernemers hun bedrijf financieel gezond?Je leest er alles over in het nieuwe De Zaak magazine.
Reclame DI8A3587-2.jpg
25 okt 2016

Groeigeheimen

Groeien gaat niet vanzelf. Alleen ondernemers met de juiste drive, skills en kennis kunnen hun bedrijf structureel laten groeien. Werk dus aan jezelf en je 'winkel'. Leren van succesvolle groeiers is daarbij heel belangrijk. In magazine De Zaak delen ondernemers hun groeigeheimen.
Tijdschrift shutterstock_331719365.jpg
24 okt 2016

Kerstpakketten onderzoek 2016

Het is weer zo ver, de uitslag van ons Kerstpakketten onderzoek 2016! Wat voor wensen hebben werknemers dit jaar?
Interview de-zaak-interview-verne-harnish-groei-expert-rockefeller-habits.jpg
29 sep 2016

5 tips van groei-expert Verne Harnish

Lukt het jou om je bedrijf te laten groeien? Veel mkb'ers lopen vroeg of laat vast. Groei-expert Verne Harnish, maakte het zelf ook mee. Tips van de Amerikaanse groei-goeroe over leiderschap, loslaten, delegeren, vaste routines en blijven leren.
Starters Eef highres-2.jpg
28 sep 2016

(Re)Start je bedrijf

Een goed begin is het halve werk. Hoe bouw je aan een sterke basis van je onderneming? Hoe gooi je je businessmodel om voor het te laat is? Tips van ondernemers en experts. Lees het nieuwe De Zaak Magazine.
Tijdschrift BHV_cover_MG_7291-2.jpg
28 jun 2016

Veilig ondernemen

Een hacker in De Zaak. Levensreddende BHV-tips. Een inbraak in beeld. 'Rake klappen helpen'. Zorg dat jouw bedrijf veiliger wordt. Bekijk en lees het online magazine van De Zaak.
Getoond 1 tot 12 van 190. Er zijn meerdere pagina's.
De Zaak geeft je eenvoudig toegang tot alle praktische informatie die je als ondernemer nodig hebt met ons magazine, onze website, jouw ondernemersprofiel in MijnZaak en het telefonische advies.

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming