Bedrijfsvoering mvo header.jpg
18 jan 2017

Haal meer uit mvo

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo), dat kennen we nu wel. Al in 1970 riepen de wetenschappers van de club van Rome bedrjiven op bij hun activiteiten meer rekening te houden met mensen en milieu. Sinds 2004 bestaat in Nederland de stichting MVO Nederland die maatschappelijk verantwoord ondernemen onderzoekt en ondersteunt. Na tien jaar wordt mvo concreter. In het project 'ambitie 2020' bijvoorbeeld, waar bedrijven laten zien waar zij in 2020 willen staan op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. In dit whitepaper vertellen we je hoe je meer uit je mvo kunt halen en komen succesvolle en maatschappelijk verantwoorde ondernemers aan het woord.
Management Schermafbeelding 2016-12-13 om 11.49.07.png
13 dec 2016

De Zaak feliciteert: Rotisserie Ongedwongen

Ondernemers onder elkaar, daar houden we van bij De Zaak. Daarom feliciteren wij je nu gewoon met een artikel op De Zaak. Gewoon omdat het kan. Word lid en stuur ons een bericht via MijnZaak. Pieter zijn Zaak bestaat 3 jaar!
Reclame DI8A3587-2.jpg
25 okt 2016

Groeigeheimen

Groeien gaat niet vanzelf. Alleen ondernemers met de juiste drive, skills en kennis kunnen hun bedrijf structureel laten groeien. Werk dus aan jezelf en je 'winkel'. Leren van succesvolle groeiers is daarbij heel belangrijk. In magazine De Zaak delen ondernemers hun groeigeheimen.
Interview de-zaak-interview-verne-harnish-groei-expert-rockefeller-habits.jpg
29 sep 2016

5 tips van groei-expert Verne Harnish

Lukt het jou om je bedrijf te laten groeien? Veel mkb'ers lopen vroeg of laat vast. Groei-expert Verne Harnish, maakte het zelf ook mee. Tips van de Amerikaanse groei-goeroe over leiderschap, loslaten, delegeren, vaste routines en blijven leren.
Columns people-coffee-notes-tea.jpg
9 sep 2016

Digitale nomaden: de nieuwste uitdaging voor managers

De introductie van Het Nieuwe Werken (HNW) leidde bij veel managers tot grote weerstand. De belangrijkste oorzaak: angst om controle te verliezen. Kritische vragen als 'Hoe kan ik controleren waar iedereen precies mee bezig is?', 'Hoe leer ik mijn mensen kennen als ik ze zo weinig zie?' en 'Wat gebeurt er met het teamgevoel van mijn afdeling?' spelen hierbij een rol.
Bedrijfsvoering de zaak bezorg je webshop meer naamsbekendheid.jpg
2 sep 2016

Zo overleeft je webwinkel het eerste jaar

Het hebben van een webwinkel is geen garantie voor succes. Veel online winkels sluiten binnen een jaar na de oprichting. Hoe zorg je er als ondernemer voor dat jouw webshop de concurrentieslag overleeft? 
Management de-zaal-mvo-maatschappelijk-verantwoord-ondernemen-milieu-zuinig-groen-efficient.jpg
6 jun 2016

Stijlgids

Download de 'Stijlgids' en kom nog beter voor de dag! Je wordt omgeleid naar MijnZaak. Zodra je registratie is afgerond start je download automatisch.
Management 5-tips-voor-eigen-bedrijfsvideo-8616150355.png
6 jun 2016

Video: Verplicht om mijn bedrijf te laten groeien

Is jouw bedrijf ingericht om te groeien? Twan Voss, producer en eigenaar van videoproductiebedrijf Amstelworks.tv, vertelt hoe hij als ondernemer bouwt aan een groeiend bedrijf.
Management de-zaak-tips-zoeken-nieuwe-klanten-zoektocht.jpg
6 jun 2016

"Twee keer nee zeggen, één keer ja"

Zie jij overal kansen? Een opportunistische ondernemer zal niet snel nee zeggen. "Dat is juist de grootste valkuil", weet Twan Voss, producer en eigenaar van videoproductiebedrijf Amstelworks.tv. Hij deelt zijn belangrijkste tip met jou als collega-ondernemer. "Je kunt je tijd maar één keer uitgeven."
Management de-zaal-mvo-maatschappelijk-verantwoord-ondernemen-milieu-zuinig-groen-efficient.jpg
3 jun 2016

'Duurzaamheid moet ons handelsmerk worden'

'Een economische strategie is een middel om een maatschappelijk doel te bereiken. Een van die doelen is Nederland tot het meest welvarende land ter wereld te maken, waarbij duurzaamheid ons handelsmerk zou moeten zijn'. Die woorden sprak voorzitter van VNO-NCW Hans de Boer deze week op het event 'Hoe slim is Nederland in 2030?'
Management 5-tips-voor-eigen-bedrijfsvideo-8616150355.png
3 jun 2016

Trends toepassen - video-interview met Chantal Verweij

Trends herkennen is van levensbelang voor je onderneming. Maar wat zijn trends? Wat is het verschil tussen een hype en een trend? Hoe herken je trends? Dit en veel meer komt aan bod in een gesprek met Chantal Verweij, oprichter van TrendToepassers. De naam zegt het al: het bedrijf doet meer dan alleen trends herkennen, maar helpt je bedrijf ook bij het toepassen. Laat haar je overtuigen in dit video-interview.
Management De Zaak Schrijven Typen Verhaal Toetsenbord Macbook Apple Werken Koffie.jpg
3 jun 2016

Waarom downtime goed is voor je productiviteit

We hebben de neiging om steeds sneller te schakelen, opgezweept als wij worden door de niet aflatende stroom aan nieuwe ontwikkelingen. Alles geven: harder, better, faster, stronger! Terwijl de wetenschap juist aantoont dat een productief brein rust kent. Hoe kan je als bedrijf écht productiever worden? Simpel: door af en toe op de rem te gaan staan.
Getoond 1 tot 12 van 198. Er zijn meerdere pagina's.

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming