Rondje van De Zaak Rondje van de Zaak Willem.jpg
13 mrt 2017

Rondje van De Zaak: Nestcams, relaxbril en bier

Willem Overbosch presenteert de nieuwste trends en gimmicks voor ondernemers tijdens het RTL-programma Z in Zaken. Bekijk de aflevering van 10 maart.
Tijdschrift Helderse jongens De Zaak 8
21 dec 2016

Trends 2017

Weet wat er speelt. In deze editie van Magazine De Zaak veel aandacht voor de MKB Trends 2017. Wat ga jij hiervan merken? Succesvolle ondernemers, trendwatchers en -toepassers leggen het uit. Ook spraakmakende interviews met: Jeroen Verhoeven, Eva Gladek en de Helderse jongens.
Reclame DI8A3587-2.jpg
25 okt 2016

Groeigeheimen

Groeien gaat niet vanzelf. Alleen ondernemers met de juiste drive, skills en kennis kunnen hun bedrijf structureel laten groeien. Werk dus aan jezelf en je 'winkel'. Leren van succesvolle groeiers is daarbij heel belangrijk. In magazine De Zaak delen ondernemers hun groeigeheimen.

Via De Zaak toegang tot een goede advocaat met korting!

Dreigt een arbeidsconflict met een van uw medewerkers op een rechtszaak uit te lopen? Heeft u een zakelijk probleem met een leverancier of klant? De Zaak biedt haar leden de mogelijkheid om tegen een substantiële korting een advocaat in te schakelen.
Tijdschrift de-zaak-tijdschrift-rondje-van-de-zaak-dutch-network-group-trends-event-borrel-netwerk.jpg
13 nov 2015

Rondje van de Zaak: MKB Trendsevent 2015

Elke maand bezoekt team De Zaak een interessante ondernemersborrel. We reizen daarvoor het hele land door, maar dit keer mochten we dichtbij huis blijven. Dutch Network Group, de organisatie achter De Zaak, presenteerde namelijk de MKB Trends 2016 in het DNG Experience Centre in Utrecht. 
Tijdschrift de-zaak-rondje-van-de-zaak-borrel-netwerk.jpg
8 okt 2015

Rondje van de Zaak: BOB Borrel Den Bosch

De Zaak bezoekt elke maand een netwerkevenement voor ondernemers. Dit keer waren we op bezoek in Den Bosch, bij de BOB Borrel, dat plaatsvond tijdens het 'Bourgondisch Den Bosch'-festival. Tussen de restaurantjes en barretjes verzamelden tientallen ondernemers zich voor een glaasje prosecco en een praatje. Wat vonden zij van de borrel? 
Tijdschrift de-zaak-rondje-van-de-zaak-borrel-netwerk.jpg
11 sep 2015

Rondje van de Zaak: Amstelveen en Haarlem

Team De Zaak bezoekt netwerkborrels door het hele land om ondernemers te spreken. Wie zijn ze en wat doen ze daar? Deze keer bezochten we Haarlem en Amstelveen. 
Tijdschrift de-zaak-rondje-van-de-zaak-borrel-netwerk.jpg
26 jun 2015

Rondje van de Zaak: Den Bosch en Scheveningen

Redacteuren Romy Donk en Robin de Jong bezoeken netwerkborrels door het hele land om ondernemers te spreken. Wie zijn zij en wat doen ze daar? Ditmaal in Den Bosch en in Scheveningen.
Tijdschrift de-zaak-rondje-van-de-zaak-borrel-netwerk.jpg
13 mei 2015

Rondje van de Zaak: Haarzuilens en Utrecht

De Zaak redacteur Romy Donk bezoekt netwerkborrels door het hele land om ondernemers te spreken. Wie zijn ze en wat doen ze daar? Deze keer in Haarzuilens en Utrecht.
Tijdschrift de-zaak-rondje-van-de-zaak-borrel-netwerk.jpg
8 apr 2015

Rondje van de Zaak: Utrecht en Amersfoort

Deze maand was redacteur Romy Donk natuurlijk te vinden bij de lancering van de nieuwe De Zaak in Utrecht En ze was in Amersfoort in restaurant Eten bij de Vereeniging, waar Netwerklunch 033 werd georganiseerd. Hieronder haar oordeel over deze borrels. Wil jij jouw borrel ook terugzien in De Zaak? Mail dan naar rondjevan@dezaak.nl 
Rondje van De Zaak de-zaak-rondje-van-de-zaak-borrel-netwerk.jpg
27 feb 2015

Rondje van de Zaak- editie 1 2015

Redacteur Romy Donk bezoekt netwerkborrels door het hele land om ondernemers te spreken en de sfeer te proeven. Deze keer is ze in Asperen en Eindhoven.
Tijdschrift de-zaak-rondje-van-de-zaak-borrel-netwerk.jpg
27 nov 2014

Rondje van de Zaak

De Zaak bezoekt elke maand twee netwerkborrels voor ondernemers. Wie zijn er deze keer bij en waarom?
In deze rubriek geven wij alle laatste tips over de beste plekken voor een vrijdag middag borrel

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming