Interview de-zaak-interview-verne-harnish-groei-expert-rockefeller-habits.jpg
29 sep 2016

5 tips van groei-expert Verne Harnish

Lukt het jou om je bedrijf te laten groeien? Veel mkb'ers lopen vroeg of laat vast. Groei-expert Verne Harnish, maakte het zelf ook mee. Tips van de Amerikaanse groei-goeroe over leiderschap, loslaten, delegeren, vaste routines en blijven leren.
Starters Eef highres-2.jpg
28 sep 2016

(Re)Start je bedrijf

Een goed begin is het halve werk. Hoe bouw je aan een sterke basis van je onderneming? Hoe gooi je je businessmodel om voor het te laat is? Tips van ondernemers en experts. Lees het nieuwe De Zaak Magazine.
Tijdschrift BHV_cover_MG_7291-2.jpg
28 jun 2016

Veilig ondernemen

Een hacker in De Zaak. Levensreddende BHV-tips. Een inbraak in beeld. 'Rake klappen helpen'. Zorg dat jouw bedrijf veiliger wordt. Bekijk en lees het online magazine van De Zaak.
Tijdschrift De Zaak Digitaal Toekomst Mobiel Technologisch .jpg
6 jun 2016

Toekomstverleden

Je kent ze vast wel: mensen die ver vooruit konden kijken, maar er niets mee hebben gedaan. Zij hebben last van een enorm toekomstverleden, een geschiedenis vol gemiste kansen. Een bestaan als gelouterd wijsgeer zijn ze misgelopen. Natuurlijk ben ik er zelf ook een. Volop kansen gezien, complete werkweken aan overleg gepleegd en half beneveld al bijna nieuwe bankrekeningen geopend voor het succes dat ophanden was. Helaas…
Tijdschrift de zaak auto mileu milieuzone groen natuur.jpg
6 jun 2016

Louter winst

In ondernemersland moet je soms wat geluk hebben en dat was het geval bij Belmont Events in Amsterdam. Net op het moment dat hun dieselbus op overlijden stond, startten Amsterdam en Nissan een pilot om elektrisch rijden te bevorderen.
Tijdschrift De Zaak Gezond Leven Rustig Kalm Groen .jpg
6 jun 2016

Ontspannen in een oud fort | De aannemer die een wellnessresort begon

Slechts drie forten in Nederland zijn particulier eigendom. Een daarvan is van Frank Bart, die het vervallen bolwerk verbouwde tot Fort Resort Beemster: een wellnesscentrum met twee restaurants, een hotel en zalen voor feesten, partijen en vergaderingen.
Tijdschrift de zaak website webdesign internet.jpg
6 jun 2016

SEO Kappers

Hoe kun je als kapsalon beter gevonden worden en meer bekendheid krijgen? Jamal Saoud van Haarvisie die de Kapsalon Award 2015 won voor beste digitale salon, weet het.
Tijdschrift de zaak lamp ontdekken zelf.jpg
6 jun 2016

Nieuw hoeft niet duur te zijn

Hij ging in de lampen, een uitgemaakte zaak. Martin van Zeist (25), winnaar in de categorie Jonge Ondernemer van de Admarkt Topaward 2015, begon zijn webshop low profile. Nu heeft hij 4000 producten online.
Columns De Zaak Schrijven Typen Verhaal Toetsenbord Macbook Apple Werken Koffie.jpg
6 jun 2016

Haastige spoed is zelden goed

Mijn vader zei ooit: ‘Als je in je leven gaat ondernemen moet je zorgen dat je net iets meer verdient dan je verliest.' Ik begreep dat heel lang niet, omdat ik als jong ondernemer natuurlijk dacht dat ondernemers alleen maar winst maken en heel rijk worden. Zelden of nooit dacht ik aan verliezen. Heeft dat soms met leeftijd te maken?
Tijdschrift de zaak feest lichtjes.jpg
6 jun 2016

ElkeDagBeterAward 2015 voor Assens onderhoudsbedrijf

Vuurwerk, confetti en een denderend applaus. Op het hoofdpodium in de RAI komt een einde aan de spanning: Klok Onderhoud- en Afbouwgroep uit Assen is een jaar lang ‘het meest vitale bedrijf van Nederland'.
Tijdschrift de zaak groei.jpg
6 jun 2016

Nieuw kennisplatform: De Staat van het MKB

Sinds kort werken overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen samen om nuttige gegevens over het mkb te verzamelen en te delen. Daarmee kunnen ondernemers beter geholpen worden. Het nieuwe kennisplatform De Staat van het MKB stelt deze ‘big data' beschikbaar.
Getoond 1 tot 12 van 181. Er zijn meerdere pagina's.
De Zaak geeft je eenvoudig toegang tot alle praktische informatie die je als ondernemer nodig hebt met ons magazine, onze website, jouw ondernemersprofiel in MijnZaak en het telefonische advies.

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming