20% ledenkorting op software van Easy Template

Easy Template levert al jaren nuttige Microsoft Office tips en voorziet u van handige Office sjablonen. Naast deze producten en diensten levert Easy Template ook gebruiksvriendelijke software voor het mkb.
20% ledenkorting op software van Easy Template

Leden van De Zaak ontvangen 20% korting* op de aanschaf van:

  • Verlofregistratie
  • WordLook
  • Document Builder voor Word

Vul bij opmerking in het bestelformulier uw klantnummer in en ontvang 20% korting op de aanschaf van bovenstaande producten.

Van al deze producten is een gratis demo beschikbaar, dus u kunt eerst proberen of de software voldoet aan uw verwachtingen.

Verlofregistratie
Registratie van verlofdagen en ATV uren. Direct bijgewerkt op de afzonderlijke snipperkaarten van uw werknemers en in de vakantieplanning. Naar verlofregistratie »

WordLook
WordLook koppelt Outlook contactpersonen aan Word. Brieven, faxen, contracten enz. zijn met één druk op de knop voorzien van de juiste adresgegevens. Naar WordLook »

DocumentBuilder voor Word
Document Builder plaatst vooraf vastgelegde teksten, afbeeldingen en grafieken in uw Word-document. U bespaart tot 75% tijd bij het maken van een offerte. En u bent er van verzekerd dat niet per ongeluk verkeerde gegevens worden gekopieerd uit een vorige offerte of rapport. Naar DocumentBuilder voor Word »

* Niet geldig in combinatie met andere kortingen

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming