5 jaar of 160.000 km garantie op bedrijfswagen

Nu we het toch over ‘grijs gekentekende' auto's hebben: tijdens de afgelopen BedrijfsautoRAI kwam Nissan met opvallend nieuws. Ze geven vanaf heden vijf jaar garantie (160.000 kilometer) op alle bedrijfswagens met diesel- of benzinemotor. Het is een nieuw Europees initiatief, waar men kennelijk de kwaliteit van de bedrijfswagen modellen mee wil onderstrepen.
5 jaar of 160.000 km garantie op bedrijfswagen

Voor de ondernemer en ook leasemaatschappijen en fleetowners is het hoe dan ook een interessant gegeven, omdat je behoudens schade en regulier onderhoud normaal gesproken vijf jaar lang geen reparatiekosten zult hebben.

Hoge grens?
Je vraagt je wel af waarom is gekozen voor die in de autowereld ongebruikelijk hoge grens van 160.000 kilometer. Het antwoord is verrassend logisch, zo blijkt bij navraag.
"Nissan heeft bij de zogenaamde LCV doelgroep – llichte bedrijfswagens - geconstateerd dat zelfs zware gebruikers gemiddeld genomen na zo'n 158.000 kilometer een nieuwe aanschaffen. Op deze manier heb je over die hele periode dus zekerheid. Belangrijk voor een ondernemer die zo'n voertuig inzet. Ook voor overheidsinstanties trouwens, want dat is naast ondernemers bij de Nissan NAVARA ook een belangrijke doelgroep."

Lees ook…

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming