Google-tip: zo voorkomt u melding 'site mobiel onbereikbaar'

In de VS is Google er vorige week al mee begonnen: in de zoekresultaten aangeven dat een website niet geoptimaliseerd is voor weergave op een mobiel apparaat. Het duurt nog even voordat die maategel hier in Nederland wordt doorgevoerd. Ondertussen kunt u uw website alsnog optimaliseren.
Google-tip: zo voorkomt u melding 'site mobiel onbereikbaar'
Heeft u met uw bedrijf een website, maar is die nog niet geschikt voor weergave op mobiele apparaten? Hoe ziet uw website er uit op een smartphone of een tablet? 
 
Binnenkort zal Google links naar specifieke pagina's op een website herleiden naar de homepage. In de zoekresultaten krijgen mensen dan het volgende te zien:

 
Bovenstaande melding krijgen Google-gebruikers nu in de VS te zien, wanneer zij een webpagina opvragen die niet geschikt is voor weergave op een mobiel apparaat. 
Binnenkort kunt u een Nederlandse vertaling daarvan verwachten.
 
Om te voorkomen dat potentiële bezoekers van uw website straks ook die pagina te zien krijgen en waarschijnlijk zullen ‘afhaken', kunt u in relatief korte tijd uw website weer helemaal up-to-date brengen.

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

© 2020 De Zaak B.V.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming