5 veelgestelde vragen aan onze adviseurs

"Kan ik een klant nog aanmanen voor een oude factuur?", "Moet ik een medewerker langer in dienst houden omdat hij later AOW krijgt?" Enkele voorbeelden van onderwerpen die regelmatig aan De Zaak Advies worden voorgelegd. Antwoord op 5 veelgestelde vragen.
5 veelgestelde vragen aan onze adviseurs

1. Wat moet ik doen als een medewerker een andere functie krijgt?
Als een van uw medewerkers een andere functie in uw bedrijf krijgt, moet u een aantal zaken regelen en vastleggen. De Zaak Advies legt uit waar u op moet letten »

2. Mag ik een merknaam van iemand anders gebruiken?
"Ik wil een merknaam gebruiken waarvan ik weet dat die al wordt gebruikt door een ander bedrijf. Dit bedrijf gebruikt de merknaam echter niet actief. Mag ik dit merk dan gebruiken?" »

3. Moet ik een medewerker langer in dienst houden omdat hij later AOW krijgt?
Over de AOW-leeftijd, die vanaf dit jaar in stappen omhoog gaat, komen bij De Zaak Advies heel wat vragen binnen. Bijvoorbeeld: "Moet ik een werknemer die dit jaar 65 wordt, langer in dienst houden omdat hij een maand later AOW krijgt?" Lees hier hoe dat zit »

4. Kan ik een klant nog aanmanen voor een oude factuur?
Bent u een onbetaalde factuur tegengekomen en vraagt u zich af of u nog een aanmaning kunt sturen? Vaak kan dat nog wel, maar er zit wel verschil tussen zakelijke klanten en consumenten. Hoe zit dat precies? »

5. Wat moet ik doen als mijn boekhouding verloren gaat?
Door een calamiteit raakt u een groot deel van uw boekhouding kwijt. Wat moet u allemaal regelen als dit gebeurt? Krijgt u problemen met de Belastingdienst? Hier moet u rekening mee houden »

Leden van de De Zaak kunnen met al hun vragen bij onze adviseurs terecht. Onbeperkt.

Stuur een mail naar: support@dezaak.nl!

Nog geen lid? Lees hier wat de voordelen zijn »

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

© 2020 De Zaak B.V.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming