Gratis e-boek: 7 geheimen om klanten te krijgen via uw netwerk

Wist u dat u met actief netwerken uw omzet met maar liefst éénderde kunt vergroten? Dit e-boek van Daphne Medik geeft u de handvatten om nieuwe klanten te vinden via uw netwerk, en zo uw omzet te verhogen.
Gratis e-boek: 7 geheimen om klanten te krijgen via uw netwerk

 

Daphne Medik: "7 geheimen om klanten te krijgen via je netwerk"
"Dat u allereerst goed werk moet leveren, spreekt voor zich. Dat is geen geheim. Het is alleen niet meer voldoende. U moet meer doen om klanten te bereíken. Zeker als u veel werkt met kortlopende projecten en telkens nieuwe klanten nodig heeft."

 

Download het e-boek hier »

Netwerken
Netwerken gaat niet iedereen even natuurlijk af. Dat is jammer, want ZZP'ers die actief netwerken bij potentiële klanten en bemiddelingsbureaus hebben gemiddeld maar liefst een 36%* hogere omzet, zo blijkt uit onderzoek. Het effect van netwerken kan dus veel groter zijn dan u dacht.

E-boek
Gelukkig kunt u de kunst van netwerken wél leren. Netwerktrainer Daphne Medik schreef er een handig e-boek over: "7 geheimen om klanten te krijgen via uw netwerk". Daarin bespreekt ze verschillende methodes om dit te bereiken.

"U kunt écht nieuwe klanten krijgen als u weet hoe uw netwerk actiever kunt in zetten als wandelende reclamezuil voor uw bedrijf. Op basis van mijn praktijkervaringen heb ik mijn Top 7 samengesteld van methoden die écht werken, met veel tips die voor velen een goed bewaard geheim blijken te zijn."

Eerder schreef ze voor dezaak.nl al een serie blogs over netwerken en vooral over hoe u meer haalt uit uw netwerkgesprekken. Vol met praktische en direct toe te passen tips.

* Bron: "De carrière van de zelfstandige professional in de netwerkeconomie". Proefschrift Arjan van den Born, Universiteit Utrecht

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming