Wij worden 20 jaar!

We schrijven 1992. Het is het jaar waarin de Balkanoorlog begint, de Bijlmerramp zich voltrekt en Limburg wordt getroffen door een aardbeving. Maar ook het jaar dat Nokia het eerste mobieltje op de consumentenmarkt brengt, de euro het levenslicht ziet als de Europese regeringsleiders hun handtekening onder het verdrag van Maastricht zetten en Ellen van Langen een gouden medaille op de Olympische Spelen in Barcelona wint.
Wij worden 20 jaar!

 

1992 is ook het jaar dat het eerste nummer van De Zaak van de persen rolt!
In de afgelopen twintig jaar hebben we bij De Zaak niet bepaald stilgezeten. Daar waar anderen ons voorbeeld volgden, en soms even snel weer verdwenen als ze kwamen, staat het merk De Zaak nog fier overeind. We zijn het grootste kennisnetwerk voor ondernemers en worden gelezen door meer dan 150.000 eigenaren van bedrijven.

Als je jarig bent, moet je trakteren.

En dat gaan we de komende maanden dus doen. Halverwege september beginnen we de festiviteiten op deze plek met een online ondernemersquiz. We gaan daarmee op zoek naar de slimste ondernemer van Nederland.

Gedurende het najaar kondigen we iedere maand nieuwe activiteiten en feestelijkheden aan. We gaan vele prijzen en cadeaus weggeven. Met name aan de ondernemers aan wie we ons bestaansrecht te danken hebben. Ons jubileumjaar eindigt uiteindelijk met een groot ondernemersevenement en een superdikke glossy uitgave van dit tijdschrift.

Houd vanaf nu dus onze website, nieuwsbrieven en dit tijdschrift in de gaten. Want we vieren ons feestje graag met u!

 

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

© 2020 De Zaak B.V.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming