Excel-tip: houd grip op uw abonnementen

Eind van het jaar is een goede tijd om al uw abonnementen te evalueren. Welke houdt u aan en welke zet u stop? Maar beschikt u wel over een compleet overzicht van al uw abonnementen? Het abonnementenoverzicht van Easy Template geeft de oplossing.
Excel-tip: houd grip op uw abonnementen

Deze download is van toepassing op:
- Microsoft Excel 2003 t/m 2013

 

Klopt het bedrag?
Het controleren van de facturen van abonnementen is een tijdrovende aangelegenheid. U gaat op zoek naar de factuur van vorig jaar om te controleren of het juiste bedrag is gefactureerd.

Tijd besparen
Door alle terugkerende verplichtingen vast te leggen in één overzicht zijn facturen veel sneller te controleren. Wanneer de bedragen worden toegedeeld aan de maand van uitgave, heeft u direct inzicht in de verwachte uitgaven voor het komende jaar.

Geld besparen
Door inzicht te hebben in welke abonnementen (nog) lopen en de opzegtermijnen, is het eenvoudig na te gaan wanneer een bepaalde dienst moet worden opgezegd.

Voorbeeld: maak eens een lijst van alle ooit door u vastgelegde domeinnamen. Wees eens eerlijk: hoeveel van die domeinnamen liggen al jaren vast, maar heeft u nooit iets mee gedaan?

 

 

Over de auteur
Deze download wordt u aangeboden door Easy Template, leverancier van Verlofregistratie software en Online Microsoft trainingen.

 

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming