Van ICT'er naar koffieliefhebber

Wat is goede koffie nu precies?
Bijna heel ondernemend Nederland start de dag met een kop koffie. Maar van welke factoren hangt een goede kop koffie eigenlijk af? Waar komt het vandaan en hoe wordt het gemaakt? Richard Cudovan van PerTazza komt langs in de tv-studio voor een interview over: koffie.
Niet alleen vertelt Richard over het maken van koffie, maar ook over zijn carrièreverloop. Hij begon namelijk als ICT'er, maar stoorde zich zo aan de slechte koffie op kantoor dat hij zelf op onderzoek uit ging, op zoek naar verbetering. In de video vertelt hij daarnaast ook over het koffie-onderzoek dat PerTazza heeft laten uitvoeren. Wat zijn de resultaten hiervan? 

PerTazza:

De hoogste kwaliteit koffie op het werk kan al vanaf 0,25 euro per kopje. Wil je meer transparantie in het koffieverbruik op de werkvloer én de hoogste kwaliteit koffie tegen een aantrekkelijke all-in* prijs per kop? Klik dan hier en bereken je prijs per kop en vraag een vrijblijvende proefplaatsing aan. 

*All-in betekent één totaalprijs per kopje, inclusief koffiemachine, koffiebonen én service & onderhoud.

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming