Heeft uw bedrijf het leukste decembercadeau van 2011?

Denkt u dat uw product het ultieme cadeau is voor Sinterklaas of de kerstdagen? Dan is dit uw kans om het aan heel Nederland te tonen! De Zaak is op zoek naar ondernemers die hun product willen presenteren tijdens een uitzending van het RTL 4-programma EditieNL.
Heeft uw bedrijf het leukste decembercadeau van 2011?

EditieNL benaderde De Zaak, het kennisnetwerk voor ondernemers, met de vraag om mee te zoeken naar ondernemers die vinden dat hun product hét cadeau voor de decembermaand is. Let wel, EditieNL benadrukt dat het moet gaan om leuke en vernieuwende producten. 'Dus geen magnetronsloffen of iPods. Dat is wel erg 2009. Het gaat ons om producten met een verhaal.'

Hoe werkt het?
De leukste producten worden tijdens een uitzending van EditieNL door een testpanel beoordeeld. Er zijn vier uitzendingen. Tijdens de eerste uitzending bestaat het testpanel uit vaders, de volgende uit moeders, vervolgens meisjes (9 tot 14 jaar oud) en in de laatste uitzending zijn jongens (9-14 jaar) aan de beurt.

Meedoen?
Op de website van EditieNL vindt u meer informatie over deze actie en kunt u zich ook aanmelden.
Naar de website van EditieNL >>

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

© 2020 De Zaak B.V.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming