Ondernemers hebben meeste moeite met marketing en winst maken

Nederlandse ondernemers zijn veelal positief ingesteld en geloven in hun eigen producten en/of diensten. Bij veel ondernemers ontbreekt het echter aan een goede managementstructuur, de juiste focus en handige tools om deze positieve houding om te zetten in harde resultaten als winst en klanttevredenheid. Hierdoor blijft een groot deel van de potentie onbenut.
Ondernemers hebben meeste moeite met marketing en winst maken

Dat blijkt uit een enquête van Dutch Network Group, in opdracht van Ziggo Zakelijk, onder 280 respondenten. Bijna alle ondernemers (89%) geven aan gemotiveerd te zijn hun ambities te realiseren. De ambities van deze ondernemers zijn het meest van toepassing op:

  • Meer winst halen (70%)
  • Jezelf beter in de markt zetten (65%)
  • Persoonlijke ontwikkeling (51%)

Aan de hand van de onderzoeksresultaten hebben Ziggo en Dutch Network Group 9 stappen ontwikkelt, waarbij je met behulp van een videoboodschap van de succesvolle ondernemers David & Arjan én een artikel met concrete tips wordt geholpen die ambities daadwerkelijk te realiseren.

Waarom is dit uniek?

De 9 stappen zijn volledig afgestemd op waar ondernemers zélf het liefst mee geholpen willen worden. Daarnaast bevat elke stap een motiverende videoboodschap met de nodige dosis humor. En elk aanvullend artikel bevat concrete tips die direct toepasbaar zijn en waarmee ondernemers er voor kunnen zorgen dat zij hun ambities daadwerkelijk realiseren. Deelname is volledig gratis.

Volgens Willem Overbosch, oprichter van Dutch Network Group (het bedrijf achter www.dezaak.nl en www.zzpservicedesk.nl), hangen de 3 ambities die behandeld worden nauw met elkaar samen: “In de praktijk ligt persoonlijke ontwikkeling vaak ten grondslag aan het behalen van goede resultaten. Alleen door jezelf continu persoonlijk te blijven ontwikkelen en te blijven focussen op je doelen, kun je je ambities waarmaken.” 

Inschrijven is gratis en mogelijk via hetgaatlukken.dezaak.nl.

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming