Altijd en overal (samen)werken

Advertorial
De hele dag op kantoor? Nergens voor nodig. Met Office 365 Premium kunnen medewerkers altijd, overal en op elk apparaat bij hun bestanden, e-mail en vertrouwde Office-programma’s, zoals Word, Excel en PowerPoint. Ook als ze even geen internetverbinding hebben. Collega’s kunnen zelfs op afstand in één document samenwerken. Zo kunnen ze werken waar en hoe ze maar willen.
Altijd en overal (samen)werken
De hele dag op kantoor? Nergens voor nodig. Met Office 365 Premium kunnen medewerkers altijd, overal en op elk apparaat bij hun bestanden, e-mail en vertrouwde Office-programma’s, zoals Word, Excel en PowerPoint. Ook als ze even geen internetverbinding hebben. Collega’s kunnen zelfs op afstand in één document samenwerken. Zo kunnen ze werken waar en hoe ze maar willen.
 
24/7 Nederlandstalige ondersteuning bij KPN
En heb je hulp nodig? Dan kun je 24/7 terecht bij de Nederlandstalige helpdesk van KPN. Een medewerker kan met je meekijken en je helpen bij eventuele problemen.
 
Installatieservice
Ben je zelf niet zo handig met de computer, dan kun je Office Premium 365 laten installeren door één van de medewerkers van KPN. Dit doet hij of zij op afstand. Nadat je toestemming hebt gegeven, deel je jouw scherm met de medewerker. Vervolgens installeert de medewerker alles op je pc of laptop. Normaal gesproken kost de Installatieservice € 35,-, maar als je voor 14 april 2017 Office 365 Premium bestelt, dan is de Installatieservice gratis.
 
De belangrijkste voordelen van Office 365 Premium bij KPN:
 
Meer weten over Office 365 Premium bij KPN? Dat lees je op de website.

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming