Cloud: Het nieuwe werken

Wil je gaan werken op de nieuwe manier in de cloud?
Cloud: Het nieuwe werken

Het nieuwe werken in de cloud

Het is soms lastig om een goed overzicht te krijgen van wat welke bedrijven te bieden hebben. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een bedrijf dat een service aanbiedt waarmee je gemakkelijk in de cloud kan werken zie je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer. Om een goed overzicht te krijgen van welke services het best bij je passen is het verstandig om deze aanbieders met elkaar te vergelijken. Zo zie je snel welk bedrijf je het best kan helpen met het nieuwe werken! Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Aller eerst is het verstandig dat je bedenkt wat je precies verwacht van een service die werken in de cloud aanbiedt. Als je dat voor jezelf duidelijk heeft kan je gaan bedenken aan welke eisen een bedrijf voor je moet voldoen en waar je dus naar op zoek bent.

Dit is pas de eerste stap, hierna begint het echte zoeken en dat is nog niet zo gemakkelijk. Er zijn heel veel bedrijven die een Cloud service aanbieden. Veel zullen er op elkaar lijken, sommige niet. Veel zullen slechts op kleine punten van elkaar verschillen. Dan is er nog de prijs waar je uiteraard ook rekening mee wilt houden. Je wilt niet teveel betalen, maar het is niet altijd zo dat de goedkoopste oplossing ook de beste is. Je zult dus een goede verhouding moeten zien te vinden tussen de prijs en de kwaliteit. Dan speelt er nog mee dat je ook graag een betrouwbaar bedrijf wil, zodat je echt het beste uit jouw cloud dienst kan halen. Zoals je merkt is het lastig om snel tot een goede keuze te komen.

Er spelen enorm veel factoren mee die jouw keuze kunnen beïnvloeden. Uiteraard kan je zelf op zoek gaan naar bedrijven maar de ervaring leert dat dit niet altijd de makkelijkste en snelste manier is. Daarom kan je via Mijn Zaak gemakkelijk bedrijven met elkaar vergelijken. 

 

Lees ook:

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

© 2020 De Zaak B.V.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming