In een zeer bewogen jaar voor ondernemers, waarin de coronacrisis toesloeg, is deskundige hulp en snel schakelen meer dan ooit een voorwaarde om te overleven en nieuwe successen te behalen. Daarom lanceert De Zaak vandaag een volledig vernieuwde versie van het platform MijnZaak. Door de combinatie van intelligente tooling en 1-op-1 deskundig advies krijgen ondernemers de focus weer terug op hun core business.

Inhoudsopgave

Ontdek universele strategieën voor bedrijfsgroei die werken in elke sector; download het whitepaper en begin vandaag nog met het transformeren van jouw onderneming.

De Zaak, van origine uitgever en mediaplatform, staat ondernemers al sinds 1992 bij met deskundig advies en kennisartikelen. 28 jaar geleden pionierde De Zaak door als eerste een ondernemersmagazine in Nederland te publiceren, en nu is het opnieuw voorloper met MijnZaak; een one-stop-membershop. Eén plek voor aangesloten ondernemers om alle diensten, documenten en adviezen te vinden voor hun dagelijkse business. Door het gebruik van slimme software worden aanbevelingen gedaan op basis van iemands ondernemersprofiel en het gedrag op MijnZaak.

Om deze digitale transitie vorm te geven is onlangs de leiding bij De Zaak overgenomen door Max Verhoeven. Max heeft een bewezen track record met meerdere online bedrijven en opereert met zijn bedrijf BizBundel al vijf jaar in de online b2b-markt. Gevraagd naar de visie van MijnZaak antwoordt Max: “We geloven in een wereld waar elke ondernemer zijn zaak runt op cruise control. Wel zelf achter het stuur, maar geholpen in zijn ondernemersavontuur door gericht advies en slimme software. Zo kan een ondernemer zich volledig focussen op zijn bedrijf en is hij zo min mogelijk tijd kwijt aan bijkomstigheden.”

Uit onderzoek bij de achterban van De Zaak, voor en tijdens de coronacrisis, blijkt dat kleine ondernemers een aanzienlijk deel van hun tijd kwijt zijn geweest aan alle randzaken, zoals bijvoorbeeld belastingen, contracten opmaken of de steunaanvragen uit het noodfonds. Dit leidt tot minder aandacht voor de eigen zaak en dus minder klanten en minder omzet, wat in deze tijd funest kan zijn voor het voortbestaan van de onderneming.

“MijnZaak is de volgende stap in onbezorgd ondernemerschap.” Max Verhoeven – Managing Director De Zaak

MijnZaak bestaat uit drie bewezen concepten, samengevoegd in één online omgeving. Ondernemers kunnen er eenvoudig zelf juridische documenten maken, een helpdesk inschakelen met eerstelijns advies van juristen, fiscalisten en bedrijfsadviseurs en een vergelijkingsmodule gebruiken voor de selectie van de beste dienstverleners op de markt.

Bekijk de nieuwe MijnZaak omgeving >>

Ontgrendel het potentieel van jouw onderneming met deze bewezen groeiformules; download het whitepaper en zie direct resultaat.

Lees ook…
Al sinds de 19de eeuw kennen we in Nederland de zomervakantie: een periode van zes weken, waarin de scholen zes weken gesloten zijn. Gezinnen met…
Het is vakantie en eindelijk heb je de tijd om te lezen. Wat is er niet heerlijker dan een boek waaraan je ook na de vakantie nog wat hebt. En dat ook…
Klaar om jouw onderneming naar nieuwe hoogtes te tillen in 2024? Ontdek waarom concrete bedrijfsdoelstellingen onmisbaar zijn voor het succes van jouw…
Wat maakt jouw bedrijf in de ogen van klanten zo bijzonder dat zij voor jou kiezen en niet voor de concurrent? Ofwel: wat is je onderscheidend…
Efficiënt voorraadbeheer bereik je met de perfecte balans. Aan de ene kant wil je geen nee verkopen aan je klanten. En aan de andere kant wil je je…
Door middel van KPI’s (kritieke prestatie-indicatoren) meet je hoe ver je op weg bent om een bepaald doel te bereiken. Dat doel kan van alles zijn….