De Zaak: óók op Facebook

Op onze Facebook-pagina kun je niet alleen terecht voor de meest actuele artikelen, maar ook voor vragen en eventuele opmerkingen.
De Zaak: óók op Facebook

Volg de Zaak op Facebook
Ga naar facebook.com/ondernemersonderelkaar en 'like & share' dé ontmoetingsplaats voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

We brengen inspirerende verhalen van ondernemers, maar staan je ook bij met raad en daad. Ondertussen blijf je op de hoogte van de meest actuele onderwerpen binnen het mkb: artikelen over financiën, personeel, bedrijfsvoering en nog veel meer staan voor je klaar. Bekijk onze ondernemersvideo's, lees hoe we ondernemersvragen beantwoorden of leer hoe je hoger scoort in Google.

Tip de redactie
Op onze Facebook-pagina kun je niet alleen terecht voor de meest actuele artikelen, maar ook voor vragen en eventuele opmerkingen. Ben je een bijzondere ondernemer? Heb je onderwerpsuggestie(s) voor het tijdschrift of de webredactie? Je kunt rechtstreeks met de redactie van gedachten wisselen, of ons aan het werk zien.

Aarzel niet! Tip onze redactie via Facebook en help onze De Zaak Facebook Pagina nóg leuker te maken.

Volg ons ook op:
Twitter en LinkedIn

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

© 2020 De Zaak B.V.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming