Mail die link direct door!

U bent aan het surfen, ziet een interessante webpagina of nuttige link en denkt: 'Dat zou die-en-die moeten weten!' Maar ja, dan moet u eerst kopiëren en dan plakken... Welnee, dat kan veel sneller!
Mail die link direct door!

Als u een hyperlink naar iemand wilt versturen, kunt u daarvoor natuurlijk de link uit de adresbalk kopiëren, in uw mailprogramma een nieuw bericht maken met een onderwerpregel en daarin de gekopieerde link plakken. Best omslachtig allemaal. In Internet Explorer kan dat een stuk sneller (hier de werkwijze in IE 7):

  • Klik op de knop [Pagina] in de browser.
  • Kies in het submenu de optie Koppeling per e-mail verzenden.

In uw mailprogramma verschijnt nu een nieuw bericht en het webadres uit de adresbalk is alvast in de tekst van het bericht geplaatst. Als onderwerp is de titel van de webpagina ingevuld. U hoeft nu in feite alleen de geadresseerde nog in te vullen. Handig en snel!
Andere versies van IE en ook andere browsers hebben een vergelijkbare optie die u even in het menu moet opzoeken.

Webpagina
Er is in Internet Explorer 7 in het menu onder [Pagina] overigens ook een optie Pagina per e-mail verzenden. Dat werkt in principe hetzelfde, alleen wordt nu de webpagina waar u zich bevond meegestuurd als bijlage. Mocht het een 'lastige' pagina zijn (bijvoorbeeld geen standaard HTML-pagina), dan stelt de browser alsnog voor om de koppeling te versturen.

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming