Het begin de-zaak-in-het-begin-Bulls-Dogs-foodhallen-amsterdam.jpg
8 okt 2015

Van kerstcadeau tot eigen zaak - Het begin: Bulls & Dogs

Wat begon als een leuk kerstcadeau, mondde uit in een eigen zaak. Thijs van Koesveld en Steffie Burgemeestre hebben nu samen een eigen hot dog bar en drie rijdende restaurants met de naam 'Bulls&Dogs'. In deze video vertelt Thijs over het ontstaan van hun bedrijf en het leven als 'eigen baas'.
Het begin de-zaak-in-het-begin-manifesto-kantoor-werkplek.jpg
8 sep 2015

Het Begin: 'Een plek die uitstraalt waar Manifesto voor staat'

Erik Friedeberg was jarenlang adviseur voor het mkb. De laatste jaren bekroop hem een gevoel van onvrede in zijn contacten met accountants en ondernemers: 'Hoe is het mogelijk dat ondernemers niet goed geholpen worden bij het realiseren van hun doelen?' Zo ontstond Manifesto. Maar toen moest er nog een pand gevonden worden...
Het begin
23 jun 2015

Een bruidsboetiek van moeders en dochters

Bruidsboetiek De Blauwe Hoeve zit verstopt tussen de huizen in een Apeldoornse woonwijk, in een klein gebouw op het erf van eigenaresse Mirjam de Wilde. Mirjam: "Als ik klanten aan zie komen, hoef ik alleen maar de voordeur uit te stappen."
Tijdschrift
20 mei 2015

Eigen snoepje dankzij vastgoedportefeuille

Als jongen uit het kleine Brabantse dorp Heeze kwam Paul Stolzenburg in 1987 in Utrecht studeren. Als zoon uit een ambtenarengezin was hij opgevoed met het idee dat je risico's vooral moet vermijden. Door 26 jaar lang toch veel grote risico's te nemen, heeft hij de fundering gelegd waarop hij nu zijn bedrijf Beasty Energy bouwt.
Het begin
9 apr 2015

Lasagne in oude banketbakkersovens

"De hele dag koken en eigen baas zijn, dat heb ik altijd al gewild", vertelt Mieke Sinkeldam. Toen haar schoonouders met pensioen gingen en hun banketbakkerij in Driebergen leeg kwam te staan, greep ze haar kans. Ze startte in de oude bakkerij haar culinaire winkel Lekker. Sindsdien doet ze iedere dag wat ze het liefste doet: koken.

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

© 2020 De Zaak B.V.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming