Auto Renault voorkant 2.jpg
9 okt 2020

Prachtige krachtige Renault Trafic

Wie in de categorie bedrijfswagens een praktische en middelgrote bestelbus zoekt die geen Vito, Transporter of Transit heet, komt al gauw uit op de bijna 5 meter lange Renault Trafic. Renault wil groeien in dit marktsegment en zet om die reden naast de grotere Master deze fijne Trafic in. Hoe fijn dat rijdt, weet je binnen 5 minuten.
Auto Polestar voor zijkant 2.jpeg
1 okt 2020

Polestar grijpt naar de sterren

Met de launch van de elektrische Polestar 2 wordt het menens met de Europese ambities van de Zweeds-Chinese startup. Hun zelfopgelegde opdracht is duidelijk: de verwende rijder aan zijn verstand peuteren dat een Tesla ook niet alles is. Maar lukt dat?
Autotest Schuin voorzijde Renault.jpg
9 sep 2020

Oplaadbare zakenauto met F1-inspiratie

Als crossover-modellen scoort de Renault Captur hoog. Hij oogt stoer, is met 423 centimeter lengte nog handig in het verkeer en blijkt tóch verrassend ruim en veelzijdig. Bovendien laat Renault de spreekwoordelijke bankrekening niet springen.
Auto Hoofdfoto VW ID 3.JPG
12 aug 2020

Volkswagen ID.3 is er, maar schrikt Tesla ervan?

Het is zover. Als een van een select gezelschap reisde Rob voor de testprimeur van de ID.3 in naar Hannover. En de fabriek in Wolfsburg. De grote vraag vooraf was natuurlijk of concurrenten als Tesla ervan schrikken…
Auto de zaak auto trend vrouw private lease auto.jpg
21 jul 2020

Tankpas voor zzp'ers

Heeft een tankpas voordelen voor mij als zzp'er? Welke aanbieders zijn er? En welke tips kan ik gebruiken? Dit zijn de voordelen van een tankpas voor zzp'ers.
Fiscus de zaak auto file nederland.jpg
21 jul 2020

Hoeveel bijtelling moet ik betalen?

Iedereen kent de term: bijtelling. Het is goed je even te verdiepen in de regelgeving, dan weet je waar je aan toe bent. Wat tel je eigenlijk waarbij? Hoeveel moet je bijtellen, bijvoorbeeld als je een voertuig uitsluitend zakelijk gebruikt, en wat betekent dat voor je portemonnee?
Autotest Zijkant Landrover.jpeg
14 jul 2020

Defender, ofwel: karakter XXL

Oorspronkelijk zou onze testrijder Rob van Ginneken in maart al met de new Defender over de Land Rover-testtrack in Solihull ploegen en stuiteren. Maar nu dan toch. En het resultaat mag er zijn.
Autotest Zijkant Porsche.jpg
4 jun 2020

Porsche lanceert Tesla-killer

Om voor de hand liggende redenen reist onze testrijder Rob van Ginneken al een paar maanden niét naar het verre buitenland om de nieuwste automodellen aan de tand te voelen. Zodoende voelde de ‘thuiswedstrijd’ met de Porsche Taycan 4S als een soort bevrijding. Op zoek naar lekker stuurweggetjes in eigen land!
Besparen Zakelijke Tankpas
26 mei 2020

Tankpas

Ben jij op zoek naar een tankpas? Alleen bij ons probeer je de MoveMove-pas de eerste 3 maanden gratis. Al jouw reiskosten worden voorgeschoten en jij ontvangt achteraf 1 factuur. Handig toch?
Autotest Hoofdfoto 01_Citroen-C5-Aircross-SUV-130PK-Puretech-automaat-is-hier.jpg
19 mei 2020

SUV met bubbels

Tussen alle sportwagen- en EV-autonieuws door zou je bijna vergeten dat SUV’s nog altijd met stip staan genoteerd bij de zakelijke rijder. Daar komen er steeds meer van, maar - het is zoals het is - zeker in de populaire klasse zijn ze niet allemáál even sprankelend.
Auto LCV in Germany (3).jpg
21 apr 2020

Bestelwagen E, PHEV of plug-in met grote range?

De afsluiting van stadscentra komt straks weer op de agenda. Of je nu service verleent, winkels bevoorraadt of pakketten bezorgt... je krijgt ermee te maken. Autojournalist Rob van Ginneken zet drie varianten van elektrische stadsbestellers op een rij. Inclusief een nieuwe ontwikkeling van een Brits-Chinese fabrikant.
Auto on-the-road-nominated_t20_ZV9dbg.jpg
7 apr 2020

Een bedrijfsauto leasen of kopen: wat zijn de voordelen van beide constructies

Als ondernemer kom je bij de aanschaf van een bedrijfsauto voor een keuze te staan. Er is namelijk de mogelijkheid om de bedrijfswagen te kopen of te leasen. Beide opties bieden voordelen en de keuze is onder meer te maken aan de hand van het beschikbare budget. Een bedrijf dat voldoende vermogen op de bank heeft, maakt gemakkelijker de keuze om een bedrijfsauto te kopen. Er is dan wel sprake van een eenmalige investering, maar er zijn ook fiscale voordelen aan verbonden. Die zijn er ook bij financial lease, waarbij de ondernemer niet in één keer een grote investering hoeft te doen.
Getoond 1 tot 12 van 147. Er zijn meerdere pagina's.
Wat is voordeliger: een auto leasen, huren of kopen, een nieuwe auto of juist een occasion? Hoe bereken je bijtelling, btw of bpm? Zet je de auto beter op de zaak of op eigen naam? Hoe zit het met de bestelauto en ritregistratie? Welke contracten en formulieren heb je nodig? Je leest het hier.

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

© 2020 De Zaak B.V.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming