Projectmanagement, CRM & HRM software

Kies waar jij naar op zoek bent

Vergelijk alle mkb software programma's van Nederland

Projectmanagement software

Projectmanagement is het beheersen en bijhouden van verschillende projecten. Veel bedrijven maken hier al gebruik van. Het gaat over de manier waarop taken van een project worden voorbereid, georganiseerd, gepland, uitgevoerd en afgerond. Elk bedrijf werkt projectmatig en doet daarmee aan projectmanagement. 


Een van de belangrijkste redenen waarom je project management software zou moeten hebben is om een goede planning te kunnen maken. Wie projectmatig wil werken moet eerst het doel definiëren en daarna direct starten met plannen. Bekijk hieronder de verschillende programma's en ontdek welke bij jou en jouw bedrijf past.

 

HRM software

Als MKB-ondernemer heb je een HR-afdeling die alle zaken rondom HR en jouw medewerkers voor jou regelt en aanpakt. Je wordt als ondernemer ontzorgt, maar wil wel op de hoogte zijn van lopende zaken. Inzicht in HRM krijg je door bijvoorbeeld een HR systeem aan te schaffen, waarmee je processen verder kunt automatiseren. 


Maar welke HR zaken kun je automatiseren? Welke processen dien je in kaart te brengen en welke HRM software kan je hierbij helpen? Hieronder een overzicht van de best beoordeelde programma's.

 

CRM software

CRM staat voor Costumer Relationship Management en dient om jouw bedrijf te ondersteunen in interacties met klanten. Het is dus eigenlijk een klantenbeheersysteem dat je helpt in het behouden van goede relaties met klanten. Want doordat je altijd de juiste klant informatie paraat hebt als je in contact komt met een klant, verhoogt dit de klant tevredenheid.


Er zijn veel verschillende soorten CRM-software met verschillende functionaliteiten. Deze verschillen dan weer op gebruiksvriendelijkheid en prijs. Om je hier een handje bij te helpen hebben wij een overzicht van de best beoordeelde software voor je onder elkaar gezet.