9 handige zaken
Wat heeft De Zaak allemaal om u het ondernemen makkelijker te maken? Een hoop. Drie maal drie voorbeelden: rekentools, pdf's en sjablonen voor Excel.

REKENTOOLS

Autokostenberekenaar Rijdt u dit jaar zakelijk of privé? Een belangrijke keuze die u aardig wat geld kan besparen. Bepaal met deze handige rekentool wat voor u de  beste optie is.

BV-berekenaar Wel of niet kiezen voor een BV als rechtsvorm? Om die vraag onderbouwd te beantwoorden, is nogal wat rekenwerk nodig.

Man/vrouw-firma rekentool 2011 Wat kunt u fiscaal besparen als u samen met uw levenspartner een bedrijf heeft? Met deze tool rekent u het uit.

GRATIS PDF

7 geheimen om klanten te krijgen via uw netwerk Gebruik uw netwerken om klanten te werven. In dit e-boek onthult onze blogster Daphne Medik zeven methodes hoe u dit ook kunt. Download de pdf »

DebiteurenbeheerVerstuur elektronisch facturen naar de overheid Bedrijven en overheidsorganisaties kunnen via Digipoort e-facturen naar elkaar sturen. Wilt u ook weten hoe dat werkt?

Debiteurenbeheer Door niet of te laat betaalde facturen loopt u geld mis dat u nodig heeft om de eigen rekeningen te betalen en nieuwe investeringen te doen. Dit document helpt u om uw geld op tijd binnen te krijgen.


SJABLONEN VOOR EXCEL

Nieuwe etiketten voor uw ordners Gebruik dit handige Excel-sjabloon voor nieuwe etiketten op uw ordners. Dan hoeft u ‘2010’ niet met viltstift door te strepen.
Declaratieformulieren Zorg voor een overzichtelijke administratie: met deze gratis Excel-sjablonen maakt u uw eigen declaratieformulieren.
Modelovereenkomst (dienst)auto van de zaak Een standaard modelovereenkomst voor het gebruik van een (dienst)auto van de zaak.

Ontvang kortingscode gratis tankpas
Weg met alle reisbonnetjes en ingewikkelde btw-terugvorderingen. Met een zakelijke tankpas ontvang je één overzichtelijke factuur met alle gemaakte kosten. Probeer gratis uit!
Lees hier ons Privacy statement
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Pensioen Scan 2022
Bouw jij al op een slimme manier je pensioen op? Check nu in 2 minuten welke van de 8 pensioenopties voor jou een zorgeloze oude dag oplevert, met maximaal rendement én inzet van al je belastingvoordeel.