9 handige zaken
Wat heeft De Zaak allemaal om u het ondernemen makkelijker te maken? Een hoop. Drie maal drie voorbeelden: rekentools, pdf's en sjablonen voor Excel.

REKENTOOLS

Autokostenberekenaar Rijdt u dit jaar zakelijk of privé? Een belangrijke keuze die u aardig wat geld kan besparen. Bepaal met deze handige rekentool wat voor u de  beste optie is.

BV-berekenaar Wel of niet kiezen voor een BV als rechtsvorm? Om die vraag onderbouwd te beantwoorden, is nogal wat rekenwerk nodig.

Man/vrouw-firma rekentool 2011 Wat kunt u fiscaal besparen als u samen met uw levenspartner een bedrijf heeft? Met deze tool rekent u het uit.

GRATIS PDF

7 geheimen om klanten te krijgen via uw netwerk Gebruik uw netwerken om klanten te werven. In dit e-boek onthult onze blogster Daphne Medik zeven methodes hoe u dit ook kunt. Download de pdf »

DebiteurenbeheerVerstuur elektronisch facturen naar de overheid Bedrijven en overheidsorganisaties kunnen via Digipoort e-facturen naar elkaar sturen. Wilt u ook weten hoe dat werkt?

Debiteurenbeheer Door niet of te laat betaalde facturen loopt u geld mis dat u nodig heeft om de eigen rekeningen te betalen en nieuwe investeringen te doen. Dit document helpt u om uw geld op tijd binnen te krijgen.

SJABLONEN VOOR EXCEL

Nieuwe etiketten voor uw ordners Gebruik dit handige Excel-sjabloon voor nieuwe etiketten op uw ordners. Dan hoeft u ‘2010’ niet met viltstift door te strepen.
Declaratieformulieren Zorg voor een overzichtelijke administratie: met deze gratis Excel-sjablonen maakt u uw eigen declaratieformulieren.
Modelovereenkomst (dienst)auto van de zaak Een standaard modelovereenkomst voor het gebruik van een (dienst)auto van de zaak.

De Zaak Magazine is terug
Ter ere van ons 30 jarig jubileum brengen we het vertrouwde De Zaak Magazine weer tot leven, mits 2000 ondernemers zich aanmelden. Doe jij ook mee?
Ook praktische tips in je mailbox?
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste artikelen, gratis whitepapers en handige tips en tricks voor ondernemers.
Lees hier ons Privacy statement
Lees ook…
De zaken gaan lekker en je bedrijf groeit. Maar met die groei dienen zich nieuwe uitdagingen aan. De zoektocht naar grotere kantoorruimte of…
Consumenten willen duurzamer. De overheid stimuleert duurzaamheid. En steeds meer bedrijven zien de noodzaak ervan in. Maatschappelijk verantwoord…
De gemiddelde klant bestaat niet. Ze zijn er in alle soorten en maten. Nieuwe, klagende, surfende, goede. Wat is de beste benadering per klantgroep?…