In een zeer bewogen jaar voor ondernemers, waarin de coronacrisis toesloeg, is deskundige hulp en snel schakelen meer dan ooit een voorwaarde om te overleven en nieuwe successen te behalen. Daarom lanceert De Zaak vandaag een volledig vernieuwde versie van het platform MijnZaak. Door de combinatie van intelligente tooling en 1-op-1 deskundig advies krijgen ondernemers de focus weer terug op hun core business.

De Zaak, van origine uitgever en mediaplatform, staat ondernemers al sinds 1992 bij met deskundig advies en kennisartikelen. 28 jaar geleden pionierde De Zaak door als eerste een ondernemersmagazine in Nederland te publiceren, en nu is het opnieuw voorloper met MijnZaak; een one-stop-membershop. Eén plek voor aangesloten ondernemers om alle diensten, documenten en adviezen te vinden voor hun dagelijkse business. Door het gebruik van slimme software worden aanbevelingen gedaan op basis van iemands ondernemersprofiel en het gedrag op MijnZaak.

Om deze digitale transitie vorm te geven is onlangs de leiding bij De Zaak overgenomen door Max Verhoeven. Max heeft een bewezen track record met meerdere online bedrijven en opereert met zijn bedrijf BizBundel al vijf jaar in de online b2b-markt. Gevraagd naar de visie van MijnZaak antwoordt Max: “We geloven in een wereld waar elke ondernemer zijn zaak runt op cruise control. Wel zelf achter het stuur, maar geholpen in zijn ondernemersavontuur door gericht advies en slimme software. Zo kan een ondernemer zich volledig focussen op zijn bedrijf en is hij zo min mogelijk tijd kwijt aan bijkomstigheden.”

Uit onderzoek bij de achterban van De Zaak, voor en tijdens de coronacrisis, blijkt dat kleine ondernemers een aanzienlijk deel van hun tijd kwijt zijn geweest aan alle randzaken, zoals bijvoorbeeld belastingen, contracten opmaken of de steunaanvragen uit het noodfonds. Dit leidt tot minder aandacht voor de eigen zaak en dus minder klanten en minder omzet, wat in deze tijd funest kan zijn voor het voortbestaan van de onderneming.

“MijnZaak is de volgende stap in onbezorgd ondernemerschap.” Max Verhoeven – Managing Director De Zaak

MijnZaak bestaat uit drie bewezen concepten, samengevoegd in één online omgeving. Ondernemers kunnen er eenvoudig zelf juridische documenten maken, een helpdesk inschakelen met eerstelijns advies van juristen, fiscalisten en bedrijfsadviseurs en een vergelijkingsmodule gebruiken voor de selectie van de beste dienstverleners op de markt.

Bekijk de nieuwe MijnZaak omgeving >>
Cursus: Koop of verkoop een bedrijf succesvol
Ben je betrokken bij de koop of verkoop van een bedrijf? Volg de cursus Actief in Overnames. Ontvang tips en maak de beste deal. Zorg dat jouw overname een succes wordt.
Cursus: Koop of verkoop een bedrijf succesvol
Ben je betrokken bij de koop of verkoop van een bedrijf? Volg de cursus Actief in Overnames. Ontvang tips en maak de beste deal. Zorg dat jouw overname een succes wordt.
Lees ook…
Wanneer je gaat starten met ondernemen is het verstandig om te beginnen bij het bepalen van de basis van je bedrijf: de rechtsvorm. Maar waar moet je…
Te vaak geef je als ondernemer geld uit aan dingen die niet noodzakelijk zijn. Bijvoorbeeld aan dure softwarepakketten, abonnementen of zakelijke…
De wereld alleen redden kan je niet, maar er wat liever voor zijn wel. Ben jij een ondernemer, geen klimaatactivist, maar wil je wel graag dat jijzelf,…