Wij allen staan voor de enorme uitdaging om ieder mens in de wereld van gezond voedsel te kunnen voorzien. En alhoewel wij daar (nu nog) niet in slagen, geloven wij toch dat er genoeg slimme, innovatieve, baanbrekende ideeën en bedrijven zijn om dat mogelijk te maken. Wij geloven ook dat het creëren van maatschappelijke impact een onderneming meer voldoening geeft dan alleen financiële winst.

Impact is nodig. Baanbrekende innovaties zijn nodig om met name in opkomende markten de kwaliteit en kwantiteit van de oogst te verhogen, meer en betere lokale voedselverwerking te realiseren en blijvend voldoende water voor landbouw beschikbaar te maken. Wij geloven in vernieuwingen die de bestaande modellen in de huidige landbouwsector totaal kunnen veranderen.

Een goed idee krijgt van iMPACT Booster dan ook optimale steun.

Een PACT met expertise

iMPACT Booster is een pact van zes organisaties: ICCO Cooperation, New World Campus, Woord & Daad, 1% Club, Wilde Ganzen en Nyenrode. Met deze partners, mentoren en gelijkgestemde ondernemers biedt iMPACT Booster start-ups of bedrijven die willen internationaliseren, expertise en praktische ondersteuning. Ze worden geholpen om succesvol te worden in opkomende markten. Duurzame ideeën worden omgezet in winstgevende bedrijven.


Schrijf je nu in voor iMPACT Booster

Schaalbare ondernemingen kunnen zich nu inschrijven voor de iMPACT Booster. In een programma van vijf maanden gaan we de beste innovaties onderzoeken, valideren, testen, steunen en helpen financieren.

Het programma bevat een uniek drie maanden durend boostcamp, waarin we op locatie de validatiefase uitvoeren. Volgens ons de beste manier om waardevolle inzichten op te doen die de implementatie van een succesvolle onderneming zullen versnellen.

Ondernemer centraal

iMPACT Booster maakt het mogelijk voor MKB-ondernemers om met een innovatief product of dienst een opkomende markt te betreden. De ondernemer is het hart van het programma, en wordt voorzien van:

  • hands-on business development support, zowel in Nederland als in de opkomende markten
  • validatie en aanscherpen van het business concept en model
  • expertise op de opkomende markten door lokale aanwezigheid en een netwerk van experts en mentoren
  • introductie bij nieuwe netwerken van potentiële zakenpartners, distributiekanalen, klanten en investeerders
  • training bij bijvoorbeeld een lean start-up, met distributie- en financiële modellen, culturele diversiteit, marketing en verkoop, positionering, pitchen, en onderhandelen
  • een inspirerende werkomgeving in de New World Campus in Den Haag
  • een financiële injectie van 10.000 euro, vliegtickets en ondersteuning ter waarde van 50.000 euro.
  • een pitch ten overstaan van een groep gerespecteerde investeerders

Schrijf je hier in!

Inschrijving voor het acceleratie programma is mogelijk tot 30 november 2015. Voor meer informatie en inschrijving ga naar: www.icco.nl/impactbooster

15% korting op een Acer Chromebook
De ChromeOS devices van Acer zijn de veiligste oplossing op werkgebied. Profiteer nu via De Zaak met de kortingscode DEZAAK15 van 15% korting op je nieuwe Acer Chromebook.
Financiering zonder businessplan of papierwinkel?
Wil je investeren of juist tekorten oplossen? Bereken online binnen 15 minuten wat je financieringsopties zijn en tegen welke voorwaarden. Simpel, snel en zonder gedoe.
Lees ook…
Je hebt een geniaal concept bedacht en wilt starten als ondernemer. Het plan ligt er en je bent klaar voor de inschrijving bij de Kamer van Koophandel….
Ondernemen, er komt veel bij kijken. Wil je beginnen met je eigen bedrijf? Dit zijn zaken waar je in ieder geval aan moet denken. Een…
Afspraken en voorwaarden rond de eisen van een product of dienst leggen veel ondernemers vast in een contract. Zo’n contract wordt een Service Level…