TIP: Ontdek uw sterke en zwakke kanten
Wie een bedrijf start, heeft veel informatie nodig. Ook over zichzelf. Zicht hebben op de eigen sterke en zwakke kanten vergroot immers de kans op een succesvol bedrijf. Via een speciale online ondernemerstest krijgt u een goed beeld van waar u goed in bent en wat uw verbeterpunten zijn.

Op DeOndernemerstest.nl worden diverse tests aangeboden voor ondernemers en managers. De Novice-variant is speciaal bedoeld voor starters. Deze ondernemerstest bestaat uit een uitgebreide vragenlijst, die online moet worden ingevuld. Hier moet u wel even voor gaan zitten, want de lijst bestaat uit 130 vragen. Met het invullen hiervan bent u ongeveer dertig minuten zoet. Wat krijgt u daarvoor terug?

U ontvangt na een een aantal dagen een rapportage van uw testresultaten. Dit rapport omvat 14 pagina’s. Belangrijk onderdeel hiervan is uw ondernemersprofiel. Hieruit komt naar voren in welke mate u in staat bent om met beide benen op de grond te blijven staan, of u over voldoende kennis en vaardigheden beschikt, in staat bent om ideeën om te zetten naar doelen en over het vermogen bezit om deze doelen te realiseren. 

Vervolgens wordt ingegaan op afzonderlijke taakcompetenties, zoals onderhandelingsvaardigheden, vermogen tot leidinggeven en inzicht in marketingkwesties. Per competentie wordt duidelijk gemaakt of deze ‘voldoende aanwezig’, ‘onvoldoende aanwezig’ of ‘niet of nauwelijks aanwezig’ is.  

Wat kost het?
De Novice-test wordt door DeOndernemerstest.nl gratis aangeboden. Dit is mogelijk door sponsoring. Er zijn ook enkele betaalde varianten.

Voor welke auto ga jij?
Het brede aanbod van Mercedes-Benz is standaard rijk uitgerust en sluit naadloos aan bij de behoeften van de zakelijke rijder. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs én netto bijtelling.
Ook praktische tips in je mailbox?
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste artikelen, gratis whitepapers en handige tips en tricks voor ondernemers.
Lees hier ons Privacy statement
Lees ook…
Het schrijven van een ondernemingsplan, personeel aannemen, reclame maken, een website lanceren of je belastingaangifte. Voor alles is een eerste…
Afspraken en voorwaarden rond de eisen van een product of dienst leggen veel ondernemers vast in een contract. Zo’n contract wordt een Service Level…
Btw-nummer, btw-identificatienummer, burgerservicenummer en RSIN. Wat is dat? Lees meer over deze nummers, bekijk een voorbeeld en ontdek hoe je een…