13 december 2016

Deals voor elkaar

Ondernemers onder elkaar, daar houden we van bij De Zaak. Daarom vanaf nu de mogelijkheid om als lid van De Zaak een deal te bieden aan je collega-ondernemers! Wil je ook een De Zaak Deal? Word lid en stuur ons een bericht via MijnZaak. We trappen nu af met Jacques Mentrop van DroomHout.

De ontmoeting

Wanneer eigenaar Jacques Mentrop van DroomHout (vooraanstaand leverancier van unieke houten meubels en maatwerken voor zowel bedrijven als particulieren) op een goede namiddag inlogt op de voor hem nieuwe Seats2meet locatie bij De Zaak, is hij aangenaam verrast door de ondernemende sfeer die er in het pand heerst. Wel ontbreekt er nog een natuurlijk component in het fraaie interieur. Bij de koffiecorner loopt Jacques Willem Overbosch (eigenaar Dutch Network Group) tegen het lijf en een boeiend gesprek ontstaat over ondernemen in zijn algemeenheid en een mogelijke samenwerking.

De Zaak Deal

Tijdens dit gesprek komt Jacques met het idee om tijdelijk het welbekende Manhattan sta-bureau bij De Zaak neer te zetten. DroomHout heeft namelijk onlangs het prachtige eiken bureau Manhattan gelanceerd en dat is niet zomaar een bureau. Het onderstel zorgt voor een unieke onderscheiding: het is namelijk in hoogte verstelbaar. Dit bureau kan dagelijks in een handomdraai worden gepersonaliseerd. Het elektronische en traploze systeem maakt het verstellen zeer gebruiksvriendelijk. Ideaal dus voor flexibele werkplekken zoals op Seats2meet locaties. Willem gaat graag in op het ludieke voorstel. Zo kunnen ook medewerkers van DNG en bezoekers van de Seats2meet locatie zelf ervaren hoe het massief eikenhouten werkblad bijdraagt aan een natuurlijke beleving en zodoende ook het staand werken live uit te proberen. 

Speciaal voor ondernemers

Ondernemers van De Zaak kunnen bovendien nu exclusief dit mooie bureau met een fiks voordeel in huis halen. Kijk snel op https://www.droomhout.nl/kantoormeubelen/bureaus/in-hoogte-verstelbaar-eiken-bureau-manhattan en gebruik bij je bestelling voordeelcode DEZAAK, wij zetten dan ook snel zo’n mooi bureau bij jou op de zaak neer.

Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Download Whitepaper Rechtsvormen

Download gratis de whitepaper “Rechtsvormen” met alle voor- en nadelen per rechtsvorm, handige tips voor ondernemers en rechtsvormkeuze test.
Lees hier ons Privacy statement