Nooit last van inbraak, diefstal of hackers? Goed, houden zo! Helaas bieden resultaten uit het verleden geen garantie voor de toekomst. In vijf sectoren is het risico op criminaliteit extra groot. Ondernemers in die sectoren zijn helaas wel het slachtoffer geworden van criminaliteit. Sluit zoveel mogelijk risico's uit: dit gratis whitepaper vertelt je hoe.

Ondernemers in de bouw, detailhandel, horeca, transport en de zakelijke dienstverlening meldden in totaal 2,6 miljoen delicten. Totale schade bedroeg in die sectoren ongeveer 570 miljoen euro.

Gemiddeld ruim € 2.000 schade door inbraak
Inbraken leveren de grootste schadepost op. Het gemiddelde bedrag aan schade in de bouw bedroeg € 2.950 gemiddeld.
In de detailhandel was het schadebedrag niet veel minder: gemiddeld € 2.885.De schade die zakelijke dienstverleners door inbraak ondervonden, doet er niet veel voor onder: € 2.783.In de horeca en transport leidde inbraak tot een schadebedrag van gemiddeld € 2.300.
En dan hebben wij het alleen nog maar gehad over de schade als gevolg van inbraak.

Download gratis whitepaper
In het whitepaper ‘Omgaan met criminaliteit‘ lees je niet alleen waar je op moet letten, maar staan ook tips van experts en checklists. Bovendien wordt je geattendeerd op een aantal subsidies waar je een beroep op kunt doen, evenals interessante (gratis!) trainingen.

Onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ is dan ook in samenwerking met Securitas dit whitepaper tot stand gekomen.

 

 

Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Zakelijke financiering

Zet de volgende stap met online zakelijke financiering voor ondernemers. Geen papierwinkel, geen businessplannen. Wel snel schakelen wanneer je kansen ziet om te groeien.

Lees ook…