Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on google
9 handige zaken

9 handige zaken

24 oktober 2011
Wat heeft De Zaak allemaal om u het ondernemen makkelijker te maken? Een hoop. Drie maal drie voorbeelden: rekentools, pdf's en sjablonen voor Excel.

REKENTOOLS

Autokostenberekenaar Rijdt u dit jaar zakelijk of privé? Een belangrijke keuze die u aardig wat geld kan besparen. Bepaal met deze handige rekentool wat voor u de  beste optie is.

BV-berekenaar Wel of niet kiezen voor een BV als rechtsvorm? Om die vraag onderbouwd te beantwoorden, is nogal wat rekenwerk nodig.

Man/vrouw-firma rekentool 2011 Wat kunt u fiscaal besparen als u samen met uw levenspartner een bedrijf heeft? Met deze tool rekent u het uit.

GRATIS PDF

7 geheimen om klanten te krijgen via uw netwerk Gebruik uw netwerken om klanten te werven. In dit e-boek onthult onze blogster Daphne Medik zeven methodes hoe u dit ook kunt. Download de pdf »

Debiteurenbeheer Verstuur elektronisch facturen naar de overheid Bedrijven en overheidsorganisaties kunnen via Digipoort e-facturen naar elkaar sturen. Wilt u ook weten hoe dat werkt?


Debiteurenbeheer Door niet of te laat betaalde facturen loopt u geld mis dat u nodig heeft om de eigen rekeningen te betalen en nieuwe investeringen te doen. Dit document helpt u om uw geld op tijd binnen te krijgen.


SJABLONEN VOOR EXCEL

Nieuwe etiketten voor uw ordners Gebruik dit handige Excel-sjabloon voor nieuwe etiketten op uw ordners. Dan hoeft u ‘2010’ niet met viltstift door te strepen.
Declaratieformulieren Zorg voor een overzichtelijke administratie: met deze gratis Excel-sjablonen maakt u uw eigen declaratieformulieren.
Modelovereenkomst (dienst)auto van de zaak Een standaard modelovereenkomst voor het gebruik van een (dienst)auto van de zaak.

Lees ook…