6 juni 2016
Download de 'Stijlgids' en kom nog beter voor de dag! Je wordt omgeleid naar MijnZaak. Zodra je registratie is afgerond start je download automatisch.

Ondernemen draait steeds vaker om gunnen. De tijd dat offreren en inhoudelijke kennis en kunde genoeg was, is voorbij. Het is belangrijk om te laten zien wie je bent als ondernemer. Met méér eigen stijl en karakter, zodat de buitenkant de inhoud versterkt. Dat begint bij weten wie je bent en hoe je je op verschillende gelegenheden moet gedragen. Maar ook met wat je pást. Waar sta je voor als ondernemer en wat wil je uitstralen? En hoe kies je daarbij een passende kledingstijl? Dat hangt ook samen met wat kleding of kleur voor je kunnen doen. Waarin komt je postuur bijvoorbeeld het beste uit? Moet je sommige lichaamsvormen juist wél of niet benadrukken? En hoe kies je juist díe kleuren die je laten schitteren?

Inhoudsopgave

Hoofdstuk 1 | Zakelijke etiquette

Hoofdstuk 2 | Bepaal uw eigen stijl

Hoofdstuk 3 | Kleding en kleur kiezen

Hoofdstuk 4 | Zakelijke invloed van kleding en kleuren

Hoofdstuk 5 | Zakelijke kleding en accessoires voor mannen

Hoofdstuk 6 | Zakelijke kleding en accessoires voor vrouwen

Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Ontvang kortingscode gratis tankpas

Met een volgetankte auto naar je klant, op de OV-fiets naar je meeting of snel de trein in om nog even te werken. Wat je ook kiest, met MoveMove ben je zo onderweg.
Lees hier ons Privacy statement

Lees ook…