26 oktober 2017

Reacties uit de wasstraat van De Zaak

Tijdens het MKB Ondernemerscongres 2017 in Utrecht werden ruim 1500 ondernemers geïnspireerd door topsprekers en mede-ondernemers. Ook gingen de bezoekers massaal door de wasstraat van De Zaak.

Positief ondernemen

Bij het MKB Ondernemerscongres 2017 in het Beatrix Theater in Utrecht kwamen veel topondernemers op het podium. Het centrale thema was Positief ondernemen. En dat hebben de bezoekers geweten ook. Nauwelijks zaten ze op hun theaterstoelen of ze werden gemaand om weer op te staan. De eerste gastspreker, Ben Tiggelaar, wilde namelijk een dansje doen. Even 10 seconden uit je dak gaan.

Daarna had hij nog genoeg adem over voor inspirerende uitspraken, zoals: “Ondernemers moeten een rol spelen in het oplossen van de problemen van onze maatschappij.” En: “Als je mensen groeien, gaat je bedrijf groeien.”

Later deden o.a. topondernemer Victor Muller en zakenvrouw van het jaar, Elske Doets, ook een duit in het zakje van positief ondernemen.

Wasstraat De Zaak

De Zaak was ook aanwezig op het MKB Ondernemerscongres in Utrecht. De Zaak-eigenaar Willem Overbosch hield een inspirerende speech over de belangijkste trends voor ondernemers.

Daarnaast was er een flinke ‘wasstraat’ (rode loper langs 10 desks met adviseurs) waar ondernemers antwoord kregen op hun ondernemersvragen over o.a. financiering, e-commerce, juridische en fiscale zaken. Ook werden er scans gedaan om de eigen website door te lichten op het gebied van online vindbaarheid (SEO), cybersecurity, etc. Bekijk een video-impressie van de wasstraat van De Zaak.

De reacties van de ondernemers waren heel positief. De adviseurs van De Zaak hebben tientallen ondernemers concreet verder geholpen met hun bedrijfsvoering. Wil jij ook advies over een fiscale, juridische of andere kwestie op het gebied van ondernemerschap? Neem dan contact op met De Zaak Advies.

Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter