Heb jij internationale ambities? Profiteer dan van de kennis, ervaring en het netwerk van het Oranje Handelsmissiefonds. Meld je aan en win een jaar lang advies! 
 

 

Het Oranje Handelsmissiefonds is een initiatief dat Nederlandse mkb’ers met internationale ambities stimuleert om te gaan ondernemen over de grens. Het fonds staat de ondernemers met raad en daad bij tijdens het verkennen van de buitenlandse markt. Alle Nederlandse ondernemers die actief zijn in het buitenland, of hier graag mee willen beginnen, kunnen zich aanmelden.
 
Wat kun je winnen?
Elk jaar worden tien winnaars geselecteerd die het komende jaar worden begeleid door het fonds. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het uitreikingsevenement op 12 november. Deze bedrijven krijgen praktische steun en advies over hun kansen in het buitenland en kunnen gebruikmaken van het internationale netwerk van het Oranje Handelsmissiefonds. Daarnaast is het mogelijk om gratis mee te gaan op bestaande handelsmissiereizen.
 
Inspiratie
Een van de winnaars van vorig jaar is Micanti BV. Dit bedrijf bied een milieuvriendelijk alternatief voor giftige verf op scheepswanden. Commercieel directeur Eric Pieters vertelt, “Het Oranje Handelsmissiefonds heeft voor een big bang gezorgd in Singapore. We zijn met een aantal orders naar huis gegaan. Ik zou als ondernemer zeker meedoen!”
 
Meld je aan!
Meld je uiterlijk 2 oktober aan voor het Oranje Handelsmissiefonds op de website. Overtuig hier de jury ervan dat jouw idee het waard is om te ondersteunen. Meer informatie over het fonds vind je hier.
 
Het fonds is een initiatief van ING, KLM, MKB-Nederland en het Ministerie van Buitenlandse Zaken, in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. 
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven.

Lees ook…