Heeft u ambities om (nog meer) maatschappelijk verantwoord (MVO) te ondernemen? Maar u weet niet goed welke route u moet nemen? Het stappenplan MVO Steps helpt u meteen op weg.

MVO STEPS: Stappenplan voor wie maatschappelijk verantwoord wil ondernemen
Maatschappelijk verantwoord of duurzaam ondernemen neemt een steeds grotere rol in de bedrijfsvoering, ook in het mkb.

MVO Nederland merkte dat steeds meer ondernemers wel willen, maar vaak niet goed weten waar te beginnen. De organisatie ontwikkelde daarom MVO STEPS. Dat is een handig, online stappenplan voor wie maatschappelijk verantwoord wil ondernemen, maar moeite heeft om dat beleid duidelijk te formuleren.

Het stappenplan is ook een aanrader als u al eerder duurzame initiatieven ondernam, maar nog geen waterdicht plan heeft. U ziet namelijk in één oogopslag waar u staat en wat u nog kunt doen.

Download het stappenplan
U vindt het gratis stappenplan hier »

U doorloopt in vijf korte stappen en vier fases (‘Vissie en Missie’, ‘MVO- plan’, ‘Uitvoeren’ en ‘Verbeteren’) de weg naar duurzaam ondernemen.

Elke fase staat vol tips en links naar meer nuttige informatie, internationale richtlijnen en slimme tools.

Lees ook:
Hoe duurzaam bent u op kantoor: een korte scan »
Een groener bedrijf: 8 direct toepasbare tips »
Zonne-energie? Goedkoper dan u denkt »

Pensioen Scan 2022
Bouw jij al op een slimme manier je pensioen op? Check nu in 2 minuten welke van de 8 pensioenopties voor jou een zorgeloze oude dag oplevert, met maximaal rendement én inzet van al je belastingvoordeel.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
.
Beleggen in vastgoed is een langetermijnbelegging. Benieuwd wat jouw opties zijn? Lees meer in de brochure. Prognose gemiddeld jaarrendement over 7 jaar: 8,1%.