Start-ups of bedrijven gevraagd die iMPACT willen maken!
Wij allen staan voor de enorme uitdaging om ieder mens in de wereld van gezond voedsel te kunnen voorzien. En alhoewel wij daar (nu nog) niet in slagen, geloven wij toch dat er genoeg slimme, innovatieve, baanbrekende ideeën en bedrijven zijn om dat mogelijk te maken. Wij geloven ook dat het creëren van maatschappelijke impact een onderneming meer voldoening geeft dan alleen financiële winst.

Impact is nodig. Baanbrekende innovaties zijn nodig om met name in opkomende markten de kwaliteit en kwantiteit van de oogst te verhogen, meer en betere lokale voedselverwerking te realiseren en blijvend voldoende water voor landbouw beschikbaar te maken. Wij geloven in vernieuwingen die de bestaande modellen in de huidige landbouwsector totaal kunnen veranderen.

Een goed idee krijgt van iMPACT Booster dan ook optimale steun.

Een PACT met expertise
iMPACT Booster is een pact van zes organisaties: ICCO Cooperation, New World Campus, Woord & Daad, 1% Club, Wilde Ganzen en Nyenrode. Met deze partners, mentoren en gelijkgestemde ondernemers biedt iMPACT Booster start-ups of bedrijven die willen internationaliseren, expertise en praktische ondersteuning. Ze worden geholpen om succesvol te worden in opkomende markten. Duurzame ideeën worden omgezet in winstgevende bedrijven.


Schrijf je nu in voor iMPACT Booster
Schaalbare ondernemingen kunnen zich nu inschrijven voor de iMPACT Booster. In een programma van vijf maanden gaan we de beste innovaties onderzoeken, valideren, testen, steunen en helpen financieren.

Het programma bevat een uniek drie maanden durend boostcamp, waarin we op locatie de validatiefase uitvoeren. Volgens ons de beste manier om waardevolle inzichten op te doen die de implementatie van een succesvolle onderneming zullen versnellen.

Ondernemer centraal
iMPACT Booster maakt het mogelijk voor MKB-ondernemers om met een innovatief product of dienst een opkomende markt te betreden. De ondernemer is het hart van het programma, en wordt voorzien van:

  • hands-on business development support, zowel in Nederland als in de opkomende markten
  • validatie en aanscherpen van het business concept en model
  • expertise op de opkomende markten door lokale aanwezigheid en een netwerk van experts en mentoren
  • introductie bij nieuwe netwerken van potentiële zakenpartners, distributiekanalen, klanten en investeerders
  • training bij bijvoorbeeld een lean start-up, met distributie- en financiële modellen, culturele diversiteit, marketing en verkoop, positionering, pitchen, en onderhandelen
  • een inspirerende werkomgeving in de New World Campus in Den Haag
  • een financiële injectie van 10.000 euro, vliegtickets en ondersteuning ter waarde van 50.000 euro.
  • een pitch ten overstaan van een groep gerespecteerde investeerders

Schrijf je hier in!
Inschrijving voor het acceleratie programma is mogelijk tot 30 november 2015. Voor meer informatie en inschrijving ga naar: www.icco.nl/impactbooster

Gratis e-magazine: Elektrische mobiliteit
Waarom is elektrificering van je wagenpark belangrijk? Waar begin je mee als je je medewerkers (en klanten) hierin wilt faciliteren? En wat zijn de ervaringen van elektrische rijders tot nu toe?
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Ook praktische tips in je mailbox?
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste artikelen, gratis whitepapers en handige tips en tricks voor ondernemers.
Lees hier ons Privacy statement