Geld sparen om uw personeel vakantiegeld te kunnen betalen, uw liquiditeit rondom datzelfde vakantiegeld regelen, een vakantierooster maken. Wat komt er allemaal kijken bij de vakantie van uw medewerkers? Een top 5 met artikelen over dit onderwerp.
  1. Vakantie: de regels op een rijtje

Hoeveel vakantiedagen hebben uw medewerkers, mag u een vakantie-aanvraag weigeren en wat doet u als een personeelslid ziek wordt tijdens zijn vakantie? Een overzicht.

  1. Kan ik bepalen wanneer mijn mensen vakantie moeten opnemen?

U sluit uw zaak een week en wil eigenlijk niet dat uw medewerker alleen in uw kantoor achterblijft. Kunt u uw zaak een week sluiten en uw medewerker verplicht vakantie laten opnemen? En hoe werkt het als u weet dat het in bepaalde weken heel rustig is en u dus het liefst dán uw mensen op vakantie stuurt? 

  1. Gerust op vakantie met deze checklist

Bent u zelfstandig ondernemer? Dit artikel – inclusief checklist – is speciaal voor u geschreven. Om te zorgen dat u met een gerust hart op vakantie kunt. 

  1. Kan ik een medewerker terugroepen van vakantie?

Een grote fout in dat ene systeem waar alleen die ene medewerker iets vanaf weet. Die op vakantie is. En nu? Mag u uw werknemer verplicht laten terugkomen van vakantie? U vindt het antwoord in dit artikel.

  1. Mag ik op vakantie met mijn auto van de zaak?

Mag u uw zakelijke auto ook privé gebruiken? En wat zijn dan de gevolgen voor uw bijtelling? Zorg dat u goed bent ingelicht voordat u met uw bestelbusje richting Spanje reist.

Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Pensioen opbouw

Benut jij je vrije jaarruimte maximaal? En hoeveel pensioen moet je eigenlijk opzij zetten? Vraag nu gratis een pensioenberekening, inclusief alle belastingvoordelen, en stel direct al je overige vragen aan onze pensioenexpert.

Lees ook…