Kunt u er altijd van op aan dat u wordt geholpen als uw auto ineens problemen vertoont? U heeft ongetwijfeld iets van pechhulp of wegenwacht afgesloten, maar is dit ook geldig als iemand anders in de auto rijdt? En bent u verzekerd van pechhulp binnen uw woonplaats?

Bij pechhulppakketten kunt u meestal kiezen tussen pechhulp in Nederland of wereldwijd, met of zonder vervangend vervoer en met of zonder dekking in uw eigen woonplaats. De ANWB heeft van oudsher het grootste netwerk, maar sinds een paar jaar zijn er meer spelers op de markt, zoals Allianz en Route Mobiel. Op een website als pechhulpvergelijk kunt u de verschillende pakketten vergelijken.

Zakelijk
Voor veel ondernemers is de zakelijke auto een cruciaal onderdeel van het bedrijf. De ANWB is de enige die een speciaal pakket aanbiedt voor ondernemers. Andere aanbieders, als Allianz en Bovag, bieden wel pechhulppakketten die ook op een auto van de zaak toepasbaar zijn.

Het zakelijk pechhulppakket heeft als voordeel dat de pechhulp is gebonden aan het kenteken. Het maakt dus niet uit wie in de auto rijdt. Het ANWB-pakket voor particulieren is bijvoorbeeld gebonden aan een persoon. Ook kunt u een vervangende bedrijfsauto krijgen. U kunt kiezen uit een pakket voor Nederland zonder vervangend vervoer, met vervangend vervoer en een pakket voor binnen- en buitenland.

Proefrit: Mercedes EQB
De EQB is de ultieme ruime elektrische SUV voor het gezin. Elektrisch, ruim en dynamisch. Nieuwsgierig geworden? Ervaar de EQB nu zelf en reserveer jouw proefrit.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Verbeter Je Cashflow
Een populaire oplossing is factoring van je facturen. Probeer het uit met 1 factuur.