29 augustus 2012
We schrijven 1992. Het is het jaar waarin de Balkanoorlog begint, de Bijlmerramp zich voltrekt en Limburg wordt getroffen door een aardbeving. Maar ook het jaar dat Nokia het eerste mobieltje op de consumentenmarkt brengt, de euro het levenslicht ziet als de Europese regeringsleiders hun handtekening onder het verdrag van Maastricht zetten en Ellen van Langen een gouden medaille op de Olympische Spelen in Barcelona wint.

 

1992 is ook het jaar dat het eerste nummer van De Zaak van de persen rolt!
In de afgelopen twintig jaar hebben we bij De Zaak niet bepaald stilgezeten. Daar waar anderen ons voorbeeld volgden, en soms even snel weer verdwenen als ze kwamen, staat het merk De Zaak nog fier overeind. We zijn het grootste kennisnetwerk voor ondernemers en worden gelezen door meer dan 150.000 eigenaren van bedrijven.

Als je jarig bent, moet je trakteren.

En dat gaan we de komende maanden dus doen. Halverwege september beginnen we de festiviteiten op deze plek met een online ondernemersquiz. We gaan daarmee op zoek naar de slimste ondernemer van Nederland.

Gedurende het najaar kondigen we iedere maand nieuwe activiteiten en feestelijkheden aan. We gaan vele prijzen en cadeaus weggeven. Met name aan de ondernemers aan wie we ons bestaansrecht te danken hebben. Ons jubileumjaar eindigt uiteindelijk met een groot ondernemersevenement en een superdikke glossy uitgave van dit tijdschrift.

Houd vanaf nu dus onze website, nieuwsbrieven en dit tijdschrift in de gaten. Want we vieren ons feestje graag met u!

 

Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Lees ook…