Reken snel uit wat je kwijt bent aan: de Bijleenregeling, Erfbelasting (Successierecht), Lijfrentepremie, Loonbelasting, Motorrijtuigenbelasting, Schenkbelasting, Revisierente.

1. Bijleenregeling
Na de verkoop van een eigen woning met overwaarde kun je te maken krijgen met de bijleenregeling. Jouw renteaftrek is daardoor misschien beperkt. De Belastingdienst heeft een handig programma om de gevolgen van de bijleenregeling uit te rekenen »

2. Erfbelasting (Successierecht)
Wil je uitrekenen hoeveel belasting je moet betalen over (jouw deel van) een erfenis? Gebruik dan de rekenhulp successierecht »

3. Lijfrentepremie
Wil jw uitrekenen hoeveel u maximaal aan betaalde lijfrentepremies mag aftrekken bij je aangifte inkomstenbelasting? Dat kan met dit programma »

4. Motorrijtuigenbelasting
Reken snel uit hoeveel je kwijt bent met de rekenhulp motorrijtuigenbelasting »

5. Revisierente
Heb je bedragen van de belasting afgetrokken voor je lijfrente, terwijl je daar niet voor in aanmerking kwam? Dan moet je revisierente betalen »

6. Schenkbelasting
Hier kun je uitrekenen hoeveel belasting je moet betalen over een schenking »

Bonus: Intracommunautaire verwerving
Wil je nagaan of een aankoop binnen de EU een intracommunautaire verwerving is die in Nederland is belast? Dan kan met deze tool »

Proefrit: Mercedes EQB
De EQB is de ultieme ruime elektrische SUV voor het gezin. Elektrisch, ruim en dynamisch. Nieuwsgierig geworden? Ervaar de EQB nu zelf en reserveer jouw proefrit.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Voor welke auto ga jij?
Het brede aanbod van Mercedes-Benz is standaard rijk uitgerust en sluit naadloos aan bij de behoeften van de zakelijke rijder. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs én netto bijtelling.