Stappenplan aanvragen MIA/Vamil
Wilt u de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en/of de willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil) toepassen? Gebruik dan dit stappenplan van AgentschapNL. Daarin wordt uitgelegd wat u allemaal moet doen voor uw aanvraag.

Stappenplan MIA/Vamil aanvragen
De MIA geldt voor investeringen die op de Milieulijst staan. U kunt hem toepassen bij investeringen boven de € 2.300,-. Per bedrijfsmiddel komt niet meer dan € 25 miljoen in aanmerking. Via de Vamil bepaalt u zelf hoe snel of hoe langzaam u investeringskosten afschrijft.

Voor 2013 is € 101 miljoen beschikbaar voor MIA en € 24 miljoen voor Vamil. In principe worden de regelingen niet meer gesloten wanneer de budgetten zijn uitgeput.

Via de volgende link komt u bij het stappenplan MIA/Vamil aanvragen »

Lees ook:
Aftrekposten 2013 »

Verbeter Je Cashflow
Een populaire oplossing is factoring van je facturen. Probeer het uit met 1 factuur.
Zakelijke financiering
Geen papierwinkel of businessplannen. Regel je zakelijke financiering nu volledig online en zonder gedoe.
Lees ook…
Wil jij als particulier zonnepanelen aanschaffen? Goed idee! De Belastingdienst ziet jou dan namelijk voor even als een kleine ondernemer waardoor jij…
Een auto zakelijk aanschaffen klinkt erg aantrekkelijk en kan soms ook zeker voordelig uitpakken. Maar in andere gevallen kun je juist beter zakelijke…
Op 1 januari 2021 zijn de tarieven van de overdrachtsbelasting aangepast. En ook in 2023 staan wijzigingen gepland wat betreft deze vorm van heffing….