Ontvang tot 4 prijsopgaven van boekhouders uit de buurt

100% vrijblijvend | Lokale boekhouder zzp & MKB

Binnen 24 uur reactie

Gespecialiseerd in zzp & mkb

Zeer voordelige tarieven

Op basis van postcode geselecteerd

Belastingadviseurs en Boekhouders

''Ze hebben voor mij bij een aantal boekhouders mijn vraag neergelegd. ik heb hierop 4 reacties gehad. Sommigen waren goed voor mij, anderen wat minder.''

We gaan zorgvuldig met de gegevens om.

Privacy statement

Remon, Beveiliger

100% vrijblijvend | Al 1172 x aangevraagd

Boekhouder Amsterdam

2 juli 2020  in BOEKHOUDING

Richt je tijd op je core business. Geef je administratieve taken uit handen aan een boekhouder in Amsterdam.

Zoek je een boekhouder in Amsterdam? Vergelijk vrijblijvend de beste boekhouders!

Veel (startende) ondernemers denken te kunnen besparen door een deel van hun boekhouding zelf uit te voeren. Maar niets is minder waar! Een goede boekhouder bespaart je tijd (je richt zich weer op jouw core business) en weet precies van welke financiële voordelen je kan profiteren. Bij De Zaak ontvang je binnen 1 werkdag gratis en vrijblijvend offertes van boekhouders passend bij jouw situatie. We proberen altijd een boekhouder te matchen op maximaal 15 minuten afstand van je. Gemiddeld besparen onze klanten tot maar liefst 50% op boekhouding ten opzichte van de voorgaande boekhoudingsituatie!

Prijstabel uurtarief

Ondernemers die vergelijken via Mijn besparen gemiddeld 50% op de boekhouding! Hoe? Al onze boekhouders voldoen aan strenge eisen, werken efficiënt en leveren kwaliteit. Dankzij een betrouwbare boekhouder ben je te allen tijde geïnformeerd over de belastingvoordelen waarvan je als ondernemer kan profiteren. Dat scheelt je een hoop frustratie, tijd en geld!

Vind snel en eenvoudig de beste boekhouder uit Amsterdam

De 6 meeste gestelde vragen over boekhouders in Amsterdam

1. Waarom zou ik een boekhouder in de arm nemen?

Misschien ben je goed in boekhouden en is je administratie overzichtelijk, het kost nog steeds veel tijd om het zelf te doen. Al deze tijd gaat ten koste van je core business. Een boekhouder of belastingadviseur is een specialist op financieel en fiscaal gebied en neemt administratieve taken uit handen. Een waardevolle investering, want een boekhouder levert je veelal geld op: hij of zij is op de hoogte van de laatste belastingwetgeving en weet alles over de voor jou mogelijke financiële voordelen!


Daarnaast levert het in de arm nemen van een boekhouder voordelen op met betrekking tot de Belastingdienst. Je kan ervan uit gaan dat de kans op controle door de Belastingdienst kleiner is wanneer je je administratie uitbesteedt aan een boekhouder.

2. Is een boekhouder een goede investering voor een ondernemer of zzp'er?

Juist in jouw geval is het inschakelen van een boekhouder waardevol! Je toch al beperkte tijd kan je aan je core business besteden, terwijl je boekhouder de focus houdt op je administratie én bijhorende belastingvoordelen: die zijn er namelijk veel voor ondernemers!


3. Wat gaat een boekhouder in Amsterdam mij kosten?

De tarieven voor een boekhouder Amsterdam kunnen behoorlijk uiteen lopen. De gemiddelde uurtarieven liggen tussen de € 40,-

en € 70,-. Let wel op: een lager uurtarief betekent niet altijd de goedkoopste optie. Een duurdere, maar efficiënter werkende boekhouder kan je uiteindelijk toch minder kosten. Bij De Zaak letten we uiteraard op beide aspecten. Vervolgens matchen wij je met de beste boekhouder voor jouw situatie!


4. Hoe vind ik een goede boekhouder Amsterdam?

Er zijn vele boekhouders te vinden via het internet. Maar hoe vind je de meest bekwame persoon? Bij De Zaak hoef je je hier geen zorgen over te maken. Al onze boekhouders zijn door ons persoonlijk gescreend en volledig betrouwbaar bevonden. Je ontvangt van ons maximaal 4 kwalitatieve offertes. Let bij het maken van je keuze op de volgende zaken:


  • Denk ook eens na over een lokale boekhouder, in plaats van een groot kantoor. Dit heeft belangrijke voordelen, namelijk: persoonlijk contact, kortelijnen en snel antwoord op je vragen.
  • Let op de tarieven en hoe deze zijn in vergelijking met directe concurrenten.
  • Initiatief van de boekhouder: informeert hij/zij jou proactief over eventuele starter- en belastingvoordelen?
  • Hoe zit het met de persoonlijke klik? Je wilt prettig kunnen overleggen met de boekhouder.


5. Waarom krijg ik meerdere boekhouder offertes?

Het vinden van een betrouwbare boekhouder die goed bij jou past, is van groot belang voor jou en voor je zaak. Het is daarom belangrijk om een weloverwogen keuze te maken, kies niet voor de eerste de beste boekhouder Amsterdam. Ga daarom na het ontvangen van de offerte gerust langs het kantoor om de boekhouder persoonlijk te spreken en vergelijk vooral de verschillende werkwijzen.


6. Wat kost het aanvragen van boekhouder Amsterdam offertes via De Zaak?

Helemaal niets. Het aanvragen van offertes bij verschillende boekhouders is bij ons altijd gratis.


7. Moet ik een boekhouder kiezen na het ontvangen van offertes?

Nee. Het aanvragen van een boekhouder offerte via De Zaak is geheel vrijblijvend. Je bent tot niets verplicht.

Boekhouder Amsterdam: Online vergelijken loont!

Door verschillende bedrijven met elkaar te vergelijken, bespaar je flink op tijd en kosten. Het zelf op zoek gaan naar informatie over verschillende aanbieders kost heel wat tijd. Daarnaast is het na een lange zoektocht vaak nog niet overzichtelijk. Daarom maken wij een selectie voor je met geschikte boekhouders. Wel zo makkelijk!

Vind snel en eenvoudig de beste boekhouder uit Amsterdam