Wilt u leren op welke manier u als mkb-ondernemer slim marketing kunt voeren? Kom dan naar ons kennisontbijt over dit onderwerp, tussen 7.00 en 9.00 uur.

Marketing is de sleutel tot ondernemerssucces. Maar hoe pakt u dit aan? Met een goed plan natuurlijk, maar vooral door eerst uw doelen goed voor ogen te krijgen. Hoe kunt u op een effectieve manier marketing inzetten voor u bedrijf?

Op die vraag willen wij graag antwoord geven met behulp van onze whitepapers en artikelen, waar jij al gebruik van hebt gemaakt. Daar willen wij nog een schepje bovenop doen door je uit te nodigen voor ons Kennisontbijt met als thema “Marketing voor ondernemers”. Tijdens dit ontbijt komen verschillende manieren aan bod voor slimme marketing.

Als u wilt weten hoe u deze zelf kunt toepassen en wilt netwerken met andere ondernemers, dan bent u van harte uitgenodigd om u op 22 mei te laten inspireren tijdens dit ontbijt.

Programma:
07.00 – 07.15: Ontvangst:
07.15 – 08.00: Masterclass deel 1
08.00 – 08.15: Pauze
08.15 – 09.00: Masterclass deel 2

Datum: donderdag 22 mei 2014
Locatie: De Zaak; Radonweg 7 te Utrecht
Kosten: €99,- maar gratis voor leden klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap

Ik wil lid worden en kom ook naar het kennisontbijt

Ik ben geen lid en meld me aan voor het kennisontbijt

Ik ben lid en kom naar het kennisontbijt (de korting wordt toegepast door in te loggen in onze webshop)

Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Download Whitepaper Rechtsvormen

Download gratis de whitepaper “Rechtsvormen” met alle voor- en nadelen per rechtsvorm, handige tips voor ondernemers en rechtsvormkeuze test.
Lees hier ons Privacy statement

Lees ook…