Iedere seconde groeit het virtuele netwerk LinkedIn met twee personen. Wereldwijd hebben meer dan 150 miljoen mensen een profiel op het zakelijke netwerk. In Nederland alleen zijn het er dik drie miljoen. Maar van al die gebruikers weet maar een fractie wat er met LinkedIn allemaal mogelijk is. De meeste ondernemers denken bovendien dat louter het aanmaken van een profielvoldoende is om nieuwe klanten, medewerkers en investeerders te vinden. Het is echter iets minder simpel.

Hoofdstuk 1 LinkedIn en de fundamentele principes
Hoofdstuk 2 Basisstrategie in 5 stappen
Hoofdstuk 3 Een aantrekkelijk profiel
Hoofdstuk 4 De basis van uw LinkedIn-netwerk
Hoofdstuk 5 Alles over Linkedin-groepen
Hoofdstuk 6 Zo vindt u klanten of medewerkers via LinkedIn
Hoofdstuk 7 Personal branding
Hoofdstuk 8 Succesvol bedrijfsprofiel

Over de auteurs:

Jan Vermeiren is de oprichter van Networking Coach en volgens HR Tribune een van de top 10-sprekers van België. Vermeiren is auteur van de bestsellers Let’s Connect! en Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken, de audio-cd Let’s Connect op een evenement, de Everlasting Referrals Home Study Course en de Network Box (thuiscursus).

Bert Verdonck is een spreker en master trainer bij NetworkingCoach. Tevens is hij een creatieve lifehacker en een levend en lichtend voorbeeld van waar netwerken over gaat. Verdonck was coauteur van de boeken Your Book in 100 Days,175 Lifehackingtips en The Wealth Garden. Hij creëerde de Genius Shortcuts-cd How to Shorten Your Workday by 2 Hours? en is samen met Jan Vermeiren auteur van de tweede editie van Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken.

Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter