Ondernemend Nederland is het businessprogramma dat zakelijk Nederland inspireert. Het programma is voor iedere ondernemer, groot of klein. Als participant binnen het programma bestaat ook voor jou als ondernemer de mogelijkheid jouw bedrijf in beeld te brengen bij huidige relaties, nieuwe opdrachtgevers of anderszins.

Wekelijks staat er een ander thema centraal, van innovatie tot duurzaamheid, van water tot communicatie. Weetjes en nieuwe ontwikkelingen van de meest uiteenlopende branches worden besproken. Er zijn ook mogelijkheden voor jou! We maken dan een vakinhoudelijke reportage, waarin jij de inhoud bepaalt en wij de technische realisatie verzorgen.

What’s in it for you?

  • Effectieve methode om de doelgroep te bereiken en jouw diensten kenbaar te maken.

  • Middels een tv-reportage zakelijk Nederland inspireren en jouw bedrijf te laten beleven.

  • Rechten van de tv-reportage, vrij te gebruiken na de uitzending.

  • Optreden als kennispartner van het RTL programma Ondernemend Nederland; professionalisering van jouw bedrijf.

Het programma

Wil jij jouw bedrijf onder de aandacht brengen bij zakelijk Nederland? Dit is het moment! Maak gebruik van de speciale ledenaanbieding om een vakinhoudelijke reportage te maken binnen RTL Ondernemend Nederland. Laat jouw ideeën voor een reportage weten en dan bespreken we de mogelijkheden. 

 

Contact opnemen

Samantha Timmers
Programma Manager RTL Ondernemend Nederland
[email protected]
020-7051580

 

Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Pensioen opbouw

Benut jij je vrije jaarruimte maximaal? En hoeveel pensioen moet je eigenlijk opzij zetten? Vraag nu gratis een pensioenberekening, inclusief alle belastingvoordelen, en stel direct al je overige vragen aan onze pensioenexpert.

Lees ook…