Online adverteren heeft de toekomst. Het aandeel van online advertenties op de totale advertentiemarkt wordt steeds groter. Ook voor u is online adverteren interessant. Let op: adverteren op het web vraagt een speciale aanpak. U kunt natuurlijk veel geld uitgeven aan een dure cursus die veel tijd in beslag neemt, maar u kunt uzelf ook laten helpen door Google via een online video cursus. Gratis!  
Voor wie is deze cursus bedoeld?
Deze cursus is voor iedereen die erover denkt om online te adverteren, maar niet precies weet waar hij moet beginnen. En er niet teveel geld en tijd aan kwijt wil zijn. 
 
In één uur tijd leert u de beginselen, zodat u weet wat u moet doen om een goedlopende online campagne op te zetten. Met als bijkomend voordeel dat u meteen de weg weet in het bos van mogelijkheden. Want waarschijnlijk bent u zich er van bewust dat de concurrentie online ook steeds sterker wordt. Dat bewijst ook onderzoek van Deloitte: zo’n 40 procent van de totale advertentiemarkt bevindt zich online. 
Wat komt er in de cursus aan bod? 
  • Ondersteuning bij het vormen van een beeld van uw klant en uw doelen. En de vertaling van uw doelen naar uw klant. 
  • Voorbeelden van bedrijven die baat zouden hebben bij online adverteren
  • Quizzen, video’s en links die u meer leren over online adverteren
En wilt u echt goed gevonden worden op Google?
Met Google AdWords kunt u adverteren op Google en zo goed gevonden worden door klanten die naar uw producten op zoek zijn. Ontvang gratis € 75 advertentietegoed (bij besteding van € 25) en probeer het uit.
 
Hoe maak ik gebruik van mijn € 75 advertentietegoed?
Bel 0800 250 0017 (op werkdagen tussen 09.00 en 19.00 uur) voor gratis ondersteuning. Wij helpen u graag met het opzetten van uw Google AdWords-campagnes.
Ga naar google.nl/ads/start en start zelf uw eerste campagnes.
 
Direct aan de slag
Of u nu meer verkopen wilt genereren, nieuwe klanten naar u wilt laten bellen of bestaande klanten wilt laten terugkeren: adverteren op Google kan u helpen. Bel voor meer informatie:   0800 – 250 0017.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Lees ook…