Ondernemers die hun geluk willen beproeven in andere Europese landen, kunnen gebruik maken van het Enterprise Europe Network (EEN). Dit netwerk wil bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf de helpende hand bieden bij internationaal zakendoen.

Het voornaamste doel van het EEN is het vergroten van de Europese concurrentiekracht door het stimuleren van samenwerking op technologisch gebied en innovatie.  

Wat heeft u er aan?


Europees zakendoen


U kunt op verschillende manieren zoeken naar partners binnen de Europese Unie. Bijvoorbeeld door een marktscan aan te vragen: maatwerk voor uw onderneming. 

Partners vinden


Op de website van het
EEN is een profielendatabase beschikbaar, waarin ondernemers kunnen zoeken naar bedrijven waarmee samengewerkt kan worden. 
Projecten en financiering

U wordt wegwijs gemaakt in het woud van subsidie- en financieringsregelingen. Buitengewoon handig is het Dossier MKB-financiering met informatie over debiteurenrisico, financierings- en ondersteuningsinstrumenten en internationaal betalen. 


 

 

 

Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Ontvang kortingscode gratis tankpas

Met een volgetankte auto naar je klant, op de OV-fiets naar je meeting of snel de trein in om nog even te werken. Wat je ook kiest, met MoveMove ben je zo onderweg.
Lees hier ons Privacy statement

Lees ook…